Beşiktaş 3 yabancı alacak

Beşiktaş 3 yabancı alacak
Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayarak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma hesapları yapan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Kulübün dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, 3 yabancı futbolcu transferi gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti. Torunoğulları, “Hedefi 12’den vurmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Özellikle forvet hattı için birden fazla alternatifimiz mevcut” diye konuştu. Yeniden yurt dışına çıkacağını kaydeden Torunoğuları, Manchester City forması giyen Joleon Lescott’un durumuyla ilgili şunları söyledi: “Lescott geçen sene gündemimizdeydi fakat kendisiyle önümüzdeki sezon için herhangi bir anlaşma sağlamadık. Yönetim olarak kendisiyle söz kestiğimiz şeklinde gerçeği yansıtmayan haberler yapılmış. Lescott hiçbir zaman tek alternatifimiz değildi, b ve c planlarımız dahilinde belirlenen isimlerin üzerine gidiyoruz” Torunoğulları,  Sunderland forması giyen Sebastian Larsson için de bu oyuncunun gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Hayalim Devler Ligi
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena inşaatının kredi kullanılmadan kulübün kendi özkaynakları ile yapıldığını söyledi. Orman, “Yeni stadımızda Şampiyonlar Ligi maçları oynamayı çok istiyoruz. Avrupa’nın en büyük kupasında mücadele etmek beni ve taraftarlarımızı heyecanlandırır. Avrupa şampiyonluğu arzum” dedi.

Altyapıdan 8 oyuncu idmanda
Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana, tedavilerine devam edilen Fernandes, Ersan, Cenk ve sağ üst adalesinde ağrısı olan Mustafa katılmadı. Jones, Veli, İsmail, Ömer salonda çalışırken Gökhan ve Sivok’a ise sahada bireysel bir program uygulandı. Dany ve Hutchinson’un takıma katılması, teknik heyeti memnun etti. Altyapı oyuncuları Engin, Samet, Tugay, Furkan, Ömer, Veysel ve Enes, antrenmanda A takımla çalıştı.

Kartal’da yeni skandal!
Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup’un sabaha karşı sürat yaparken arabasının lastik kapanlarının arasına girmesi sonucunda ölümden döndüğü ileri sürüldü. Ancak genç yıldız çok geçmeden sosyal madya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu. Siyah-beyazlı oyuncu “Hakkımda çıkan haberi üzüntüyle okudum. Tamamen hayal ürünü olan bu tip haberlere itibar etmemenizi rica ediyorum” şeklinde konuştu. Recep ŞEKER