Beşiktaş, 3 yıldız ile sözleşme yenileyecek

Beşiktaş, 3 yıldız ile sözleşme yenileyecek
Beşiktaş yönetimi sözleşmesi sezon sonunda sone erecek 3 yıldız isim için harekete geçecek. Siyah beyazlılar, Pepe, Adriano ve Babel ile ocak ayında masaya oturmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş yönetimi şimdiden yeni sezon için düğmeye bastı... Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 3 yıldızıyla Ocak ayında masaya oturacak. Siyah-Beyazlılar; Pepe, Adriano ve Babel'e yeni sözleşme teklif edecek.

Yönetim ve Şenol Güneş 35 yaşında olmasına rağmen Pepe ile 1+1 yıllık yeni sözleşme yapmak istiyor. Ancak Portekizli yıldızın 4.7 milyon Euro olan garanti ücretinin aşağıya çekilmesi de hedefleniyor.

Hem performansı hem profesyonelliği ile gönüllerde taht kuran 33 yaşındaki Adriano'ya da 2 yıllık teklif yapılacak. Uzak Doğu ve Körfez ülkelerinden teklif alan Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'ta kalmak istiyor.

Yönetimi devre arasında en çok terletecek isim ise Ryan Babel olacak... Sezon başında anlaşma sağlanamayan Hollandalı yıldız zam talebinde ısrarcı. Yönetim orta yolu bulup imzaları atmayı hedefliyor.