Beşiktaş Benfica maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş Benfica maçı hangi kanalda saat kaçta?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, evinde Benfica'yı konuk ediyor. Kara Kartal için hayati öneme sahip olan bu mücadele saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Benfica'yı Vodafone Arena'da ağırlıyor. Galibiyet, Kartal'ın 2. tur bileti alması anlamı taşıyabilir. 20:45’te başlayacak olan mücadele Tivibuspor 2 ekranlarından yayınlanacak. 

Şampiyonlar Ligi 5. haftasında Beşiktaş bugün 20.45'te Benfica'yı konuk edecek. Namağlup siyah-beyazlılar, Vodafone Arena'daki ilk Devler Ligi galibiyeti için sahaya çıkacak. Deplasmanda iyi oynamasına rağmen Talisca'nın son saniye frikiğiyle 1 puanı kurtaran Beşiktaş, kendisi gibi ‘kartal' lakabını kullanan Portekiz ekibine karşı kazanırsa gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atacak. Kara Kartal'da Talisca, Caner ve Rhodolfo sakat. Ömer ve Aras UEFA kadrosunda yok. Rakipte ise Jonas, Grimaldo ve Horta, İstanbul'a getirilmedi.

9 YILLIK HASRET

Şampiyonlar Ligi'ndeki 6. macerasını yaşayan Beşiktaş, ilk kez gruptan çıkmak istiyor. Benfica galibiyeti halinde şimdiye dek bu arenadaki en yüksek puana ulaşacak Kartal, Devler Ligi'nde 2007'deki 2-1'lik Marsilya zaferinin ardından iç sahadailk kez kazanmış olacak.

Beşiktaş, bugüne dek oynadığı 188 Avrupa kupası maçında 69 galibiyet, 79 mağlubiyet ve 40 beraberlik yaşadı, 237 gol attı, 265 gol yedi.

TAKIMDA 5 EKSİK, 3 ŞÜPHELİ

Rhodolfo’nun, Caner, Talisca, Aras ve Ömer'le birlikte kadroda olmayacağını belirten ve özellikle savunma ile sol çizgide sıkıntı yaşadıklarını anlatan Şenol Güneş, Dusko Tosic'in ilk kez önceki gün idmana çıktığını belirtip, “Adriano'yu da oynatsak o da tek idmanla maça çıkmış olacak. Gökhan'da da sıkıntılar var. Tosic, milli takımının hazırlık maçında oynamamalıydı. Sıkıntılarımız var doğru ama korkumuz yok” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın muhtemel 11’i:

Fabri, Adriano, Tosic, Marcelo, Beck, Tolgay, Oğuzhan Özyakup, Atiba, Quaresma, Cenk Tosun, Aboubakar