Beşiktaş eski yıldızı için devrede

Beşiktaş eski yıldızı için devrede
Fransa 1.Lig ekiplerinden Olympique Lyon, Beşiktaş’tan transfer ettiği Marcelo’yu kadro dışı bıraktığını açıkladı. Siyah Beyazlılar, Brezilyalı stoperin serbest kalması halinde girişimlere başlayacak.

Takımıyla sözleşmesini feshedecek

NTV Spor''un haberine göre, kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Beşiktaş, stoper transferi için de çalışmalarını sürdürüyor. Siyah Beyazlılar, Lyon''un kadro dışı bıraktığı eski yıldızı Marcelo için devreye girebilir.

MARCELO KADRO DIŞI KALDI

Olympique Lyon, 2017''de Beşiktaş''tan 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Marcelo''yu kadro dışı bıraktı. Fransız ekibi, 34 yaşındaki oyuncunun çalışmalarını A2 takımıyla sürdüreceğini duyurdu.

Oyuncunun Angers maçında soyunma odasında takım arkadaşına yaptığı uygunsuz hareketten dolayı kadro dışı kaldığı açıklandı.

BEŞİKTAŞ''TA MARCELO GÜNDEME GELEBİLİR

Fransız ekibi, Brezilyalı stoperin sözleşmesini feshetmesi halinde Beşiktaş, 34 yaşındaki stoper için girişimlere başlayacak.

Marcelo, zaman zaman siyah-beyazlı takımın gündemine gelirken; oyuncunun eşi de sosyal medyadan paylaşımda bulundu ve "Bir sonraki durağımızı tahmin etmek zor olmamalı" yazdıktan sonra Türkiye''ye geldi.

İstanbul''da başarılı bir dönem geçiren Sambacı, Fransa''da 167 maça çıkarken 8 gol ve 2 asistlik de skor katkısı verdi.

 

İlgili Haberler