Beşiktaş kampı galibiyetle kapattı

Beşiktaş kampı galibiyetle kapattı
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, hazırlık kampının son maçında Krasnodar'la karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlı ekip mücadelede 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

2018-2019 sezonu hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, üçüncü hazırlık maçında Krasnodar ile karşılaştı.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf Rus ekibi oldu. Krasnodar maçın 12. dakikasında Wanderson ile 1-0 öne geçti. Bu gole karşılık Beşiktaş'tan yanıt gecikmedi ve 28. dakikada Oğuzhan Özyakup penaltıdan attığı golle skorda dengeyi sağladı.

Mücadelenin 43. dakikasında Oğuzhan Özyakup sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yıldız futbolcu maçta yerini Gökhan Gönül'e bıraktı.

Mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise Beşiktaş, rakibine karşı baskısını arttırdı. 51. dakikada Jeremain Lens Beşiktaş'ın üstünlük golünü kaydetti. SKor 2-1'e geldi.

Son sözü söyleyen isim ise Negredo oldu. İspanyol golcü 86. dakikada skoru belirleyen golü kaydederek maçın sonucunu tayin etti.

Beşiktaş, İlk hazırlık maçında Siofok ile 1-1 berabere kalmıştı. İkinci maçta Gyirmot'u 4-1 mağlup eden Siyah-Beyazlı ekip üçüncü maçında Ukraya ekibi Shaktar ile 0-0 berabere kaldı. Ardından CSKA Moskova'ya 4-1 mağlup olan Kara Kartal, son olarak Reading ile 2-2 berabere kalmıştı.