Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın Beşiktaş maçı tepkisi dinmedi. Şimdi daha çok netleşti dedi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın Beşiktaş maçı tepkisi dinmedi. Şimdi daha çok netleşti dedi
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçından sonra yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Sancak, şimdi de maçın AVAR hakemini paylaşarak tepki verdi.

Spor Toto Süper Lig''in 25.haftasında oynanan ve 1-1 sonuçlanan Adana Demirspor - Beşiktaş maçının yankıları halen sürüyor.

Mavi Lacivertli takımın başkanı Murat Sancak, mücadelede hakem Ali Şansalan''ın kararlarına tepki göstermiş ve protokol tribününde bulunan televizyonu sökmüştü.

Sancak, hakem soyunma odasındaki hakareti ve tehdidinin yanı sıra sportmenliğe aykırı hareketi ve müsabaka sonrası medyaya yapmış olduğu açıklamalarda tespit edilen hakaretleri nedeniyle üç ayrı maddeden tedbirli olarak kurula sevk edilmişti.

Murat Sancak, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı. Maçın AVAR hakemini hedef alan Sancak, "VAR''ı biliyorduk, birde AVAR da varmış, orda da 421 gün ceza yememe sebep olan onur Özütoprak varmış. Niye var çağırmıyor, niye iptal ediliyor, daha çok netleşti." ifadelerini kullandı.

MAÇTAN SONRA NE DEDİ?

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 1-1 berabere kaldıkları Beşiktaş maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hakem kararlarına çok sert tepki gösteren Sancak, çarpıcı iddialar ortaya attı.

Murat Sancak, "TFF başkanına, MHK başkanına sözüm olsun. Bu hakem eyyamcının teki. Maçı katletti. Oyun oynatmadı. Futbolcuları tehdit etti. İtiraz edeni tehdit ediyor. Biz atınca VAR''a gitti. Bizim yediğimiz golde VAR''a niye gitmiyorsun. Barış Sarper Saka mı ne karın ağrısıysa. Attığımız son gole bakınca Balotelli önünü kesmiyor kalecinin, ofsayt yok. Bunlar hazırlıklı gelmişler. Sayın Nihat Özdemir başkanım, hakemlerin içerisindeki FETÖ''cüleri temizle başkanım. Bunlar hep FETÖ''cülerin eseri. Başkanım, MHK Başkanım sizlerden rica ediyorum. Bu FETÖ''cü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı. Bugün az daha katliam olacaktı. Bütün taraftarları galeyana getirdi. Yeter ama artık yeter! Bu kadar hakemlere destek olan biri olarak seyircilerin beni eleştirdiği yerde, hiçbir zaman hakem eleştirmedim. Böyle eyyamcı hakemlerle bu lig bitmez. Bana ceza verebilirsiniz ama doğruları söylemekten kaçınmayacağım." ifadelerini kullandı.

AVAR HAKEMİYLE NE YAŞANMIŞTI?

PFDK, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak''a tam 421 gün ceza vermişti. Sancak, 6 ay hak mahrumiyeti cezasının bitimine 3 ay kala, Menemenspor karşılaşmasında saha kenarına gelerek hakem Onur Özütoprak''a tepki göstermişti.

 

İlgili Haberler