Beşiktaş soyunma odasında büyük kriz! Talisca ve Caner Erkin…

Beşiktaş soyunma odasında büyük kriz! Talisca ve Caner Erkin…
Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı karşılaşma sonrasında Talisca ile Caner Erkin'in birbirine girdiği iddia edildi.

Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor ile oynanan maçın ardından Beşiktaş soyunma odasının maç sonu karıştığı ortaya çıktı. NTV Spor’da yer alan habere göre Caner Erkin, maçta yaptığı hatalı bir pas sonrası kendisine el hareketi yapan Talisca’ya soyunma odasında küfretti; sonra da Brezilyalı oyuncunun üzerine yürüdü. Bu durum sonrası ayağa kalkan Talisca, Caner’in bacağına tekme attı. Diğer oyuncuların araya girmesiyle olay yatıştırıldı.

GÜNEŞ: YAŞANANLAR KABUL EDİLEMEZ

Cezalı olduğu için olay sırasında soyunma odasında olmayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha sonra oyuncularının yanına gitti. Güneş takıma yaptığı konuşmada yaşananların kabul edilemez olduğunu söyledi. Deneyimli çalıştırıcı; Caner ve Talisca’nın birbirlerinden özür dilemesini ve tartışmanın sonlandırılmasını istedi.

PARA CEZASI YOLDA

Şenol Güneş yaptığı kısa konuşmanın ardından soyunma odasından ayrıldı. Olay sonrası Beşiktaş yönetiminin iki futbolcuya da para cezası vermesi bekleniyor. Yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında Caner ve Talisca’ya verilecek ceza belirlenecek.

Yaşananların basına sızmasının ardından Talisca, sosyal medya hesabından Caner Erkin ile birlikte göründüğü bir fotoğrafı paylaştı. Talisca, fotoğrafa Türkçe “Biz her zaman kardeşiz. Böyle bir olup sevinmeye sevindirmeye devam edeceğiz” notunu düştü.

caner-talisca.jpg

Caner Erkin ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, takım arkadaşıyla bir yumruklaşma yaşamadığını belirterek, takım içinde bu tarz tartışmalar olabileceğini, yaşananların abartılmaması gerektiğini ifade etti.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ TEPKİ GÖSTERDİ

Beşiktaş Kulübü Cener Erkin ve Anderson Talisca hakkında basında yer alan kavga iddiaları hakkında bir açıklama yayınladı.

İşte Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan o açıklama:

“Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır.

Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK”