Beşiktaş: "Talisca'yı kesinlikle alıyoruz"

Beşiktaş: "Talisca'yı kesinlikle alıyoruz"
Beşiktaş yönetimi, 31 Mayıs'a kadar Talisca'nın 21 milyon euroluk bonservisini kesinlikle alacak. Kartal bundan sonra oyuncuya gelecek teklifleri değerlendirip, değerlendirmeyeceğine karar verecek.

BEŞİKTAŞ CEPHESİNDEN TALISCA AÇIKLAMASI

Adı İngiliz kulüpleriyle anılan, Çin takımları ve Roma'nın da devrede olduğu Anderson Talisca hangi takıma transfer olacak? Günlerdir tartışılan ve sonucu merak edilen Talisca konusuna Beşiktaş yönetimi son noktayı koydu. Siyah-Beyazlı yöneticiler bu konuda izleyecekleri stratejiyi anlattı.

TALISCA'NIN TAPUSUNU ALACAĞIZ
İşte Beşiktaş cephesinden yapılan Talisca açıklamaları: "Biz yönetim olarak Talisca konusunda tavrımızı netleştirdik. Beşiktaş bu oyuncunun tapusunu alacak. 31 Mayıs'a kadar satın alma opsiyonu bizim elimizde. 21 milyon euroluk opsiyonu kullanacağımızı karşı tarafa bildirdiğimiz zaman oyuncu bizimdir ve biz bu opsiyonu kullanma konusunda kararlılığımızı açıklıyoruz."

PEŞİN PARA ZORUNLULUĞU YOK
21 milyon euroyu Benfica kulübüne peşin olarak ödemek zorunda değiliz. Böyle bir mecburiyetimiz yok. Yani peşin para ödememizi gerektiren bir durum yok. 'Alıyoruz' diye taahhütte bulunmamız yeterli.

Biz de bunu kullandıktan sonra Talisca'nın geleceği hakkında nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz. Beşiktaş sporcunun geleceğini de düşünerek bu konuda doğru adımları atacak. Sporcumuzla birlikte ortak menfaatlerimizin gözetileceği bir rota izleyeceğiz.

FUTBOLCU BEŞİKTAŞ'TAN YANA
Talisca bu konuda tavrını Beşiktaş'tan yana koymuştur. Sporcunun kulübümüzle birlikte hareket edeceğini bizlere bildirmesi çok önemli bir avantajdır. Talisca'ya önemli teklifler var. Eğer Beşiktaş'tan ayrılacaksa bu kulübe olan vefa borcunu ödemek istiyor. Bu konuda Beşiktaş'a büyük bir bağlılık hissi var. O yüzden Talisca, kalsa da gitse de Beşiktaş'ın yararına olan formüllerde bize kolaylık göstereceğini bildirdi. Beşiktaşlılar rahat olsun. .