Beşiktaş, Vida’ya verilen teklifi yetersiz buldu

Beşiktaş, Vida’ya verilen teklifi yetersiz buldu
Bilic’in çalıştırdığı Al Ittihad, Vida için 10 milyon euro teklif etti. Ancak Beşiktaş yönetimi 15 milyon eurodan aşağısını kabul etmiyor.

Hırvat teknik adam Bilic’in takımı Al Ittıhad, Beşiktaş’ın Hırvat savunmacısı için 10 milyon euro teklif etti. Ancak siyah beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuyu 15 milyon eurodan aşağı bir bedelle satmak istemiyor.

Dünya Kupası’nda gösterdiği performansın ardından alıcıların sıraya girdiği Vida’ya son teklif Bilic’ten geldi. Suudi Arabistan’ın El İttihad takımını çalıştıran Beşiktaş’ın eski teknik patronu Domagoj Vida’yi almak isteyince Suudiler 10 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Beşiktaş yönetimi ise buna sıcak bakmıyor. Siyah-Beyazıllar’ın istediği fi yatın ise 15 milyon euro olduğu belirtiliyor.

VİDA SICAK BAKMIYOR

Suudiler, Kartal’ın istediği fiyatı verse de Vida’nın hassasiyetleri var. Hırvatistan Milli Takımı’nda harika bir dönem geçiren tecrübeli oyuncu, Arabistan’da değil, Avrupa’da kalmak istiyor. 29 yaşındaki Vida’ya önerilecek ücret de kararının netleşmesinde etkili olacak. Beşiktaş bu yüzden İngiltere’den teklif bekleyecek.

İlgili Haberler