Beşiktaş yeni sponsorunu açıkladı

Beşiktaş yeni sponsorunu açıkladı
Beşiktaş, 2020-2021 futbol sezonunda su markası Erikli ile sponsorluk anlaşması imzalandı. Vodafone Park’ta imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla birlikte Erikli, Siyah Beyazlı takımın üst üste üçüncü kez sponsoru oldu.

Beşiktaş, su markası Erikli ile bir yıllık sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Erikli Su ve Meşrubat Pazarlama San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü S. Serdar Seyhanlı ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama ve İş Geliştirme Sorumlusu Enis Ulusoy’un katılımıyla gerçekleştiren törende Erikli, Beşiktaş’ın üst üste 3’üncü kez resmi su sponsoru olarak kulübün yanında yerini aldı.

55cd5148c03d1ab640fb4afa916993a0.jpg

"BÖYLE ZOR DÖNEMDE SPONSORLAR ÇOK ÖNEMLİ"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama ve İş Geliştirme Sorumlusu Enis Ulusoy, imza töreninde yaptığı konuşmada kendilerine destek veren Erikli’ye teşekkür eden Ulusoy, “Türkiye’nin en köklü spor kulübü olan Beşiktaşımız sporun her alanında bugüne kadar elde ettiği başarıları taraftarlarının sonsuz desteği ve sponsor markalarının katkılarıyla başardı. Dünya zor bir dönemden geçiyor ve pandemiden en çok etkilenen alanlardan biri de spor müsabakaları ve spor kulüpleri oluyor. Seyircisiz ve salgın endişesiyle oynanan maçlar kulüplerin gelirlerinde önemli kayba sebep oluyor. Böyle zor bir dönemde markaların spor kulüplerine destek vermesi Türk sporunun geleceği açısından büyük önem arz ediyor. Ben bir kez daha bu dönemde bizleri yalnız bırakmayan bütün sponsorlarımıza ve Erikli’ye teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

c8d994e354a34c09d9ebe2bc3d470392.jpg

"ERİKLİ OLARAK BIRAKMAM SENİ’ DİYORUZ"

Erikli Su ve Meşrubat Pazarlama San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü S. Serdar Seyhanlı ise törende yaptığı konuşmada, "Beşiktaş JK ulusal ve uluslararası marka değeri yüksek bir spor kulübü. Erikli olarak, Beşiktaş JK ile geliştirdiğimiz iş birliğinden dolayı heyecan ve mutluluk duyuyor, 3 sezondur yanlarında yer alarak ‘Bırakmam Seni’ diyoruz. Ben de iş birliğimizin her iki taraf için hayırlı olmasını ve uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum. Takımımıza ve oyuncularımıza da sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum’’ diye konuştu.