Beşiktaş'a Beşiktaşlı Belediye Başkanı

Beşiktaş'a Beşiktaşlı Belediye Başkanı
Beşiktaş Belediye Meclisi Üyesi Ediz Feyiz, İYİ Parti’den ilçeye Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Beş kuşaktan Beşiktaşlı olan Feyiz, “Beşiktaş Hayattır” sloganıyla kolları sıvadı.

Beşiktaş Belediye Meclisi Kültür ve Sanat Komisyonu Üyesi  Ediz Feyiz İYİ Parti'den Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Beş kuşaktan Beşiktaşlı olan Ediz Feyiz, "Beşiktaş Hayattır" sloganıyla kollarını sıvayıp seçim çalışmalarına başladı. Doğup büyüdüğü ilçeye Belediye Başkanı olarak hizmet etmek arzusuyla göreve talip olduğunu belirten Ediz Feyiz, "Seçildiğim takdirde modern belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini Beşiktaş'ta gösterip Türkiye'ye örnek olmayı hedefliyorum" dedi.

Gençlik yıllarından beri aktif siyasetin içinde yer aldığını ve Beşiktaş Belediye Başkanlığı için çok uzun zamandır hazırlıklarını yürüttüğünü belirten Ediz Feyiz, "Artık bunun vaktinin geldiğine inanıyorum. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener liderliğinde başlatılmış olan İYİ'ler hareketiyle ortaya çıkan değişim ruhunun bütün Türkiye'yi sarmakta olduğunu görüyoruz. Yerel seçimlerin en büyük sürprizi İYİ Parti olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

img_0008.jpg

İYİ Parti'nin sadece siyasi bir teşkilat değil, Kuvayı Milliye gibi milletin umudu haline gelmiş bir hareket olduğuna dikkat çeken Ediz Feyiz, "Ben de kendi ilçem Beşiktaş'ta seçimi kazanarak, bu umuda katkı vermek istiyorum" dedi.

Maçka Teknik İç Mimarlık ve Dekoratif Sanatlar Bölümü ve Beykent Üniversitesi Mimari Restorasyon Bölümünü bitirdiğini, Eskişehir Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü'ne de halen devam ettiğini kaydeden Ediz Feyiz, kendisi ve aile geçmişiyle ilgili de şu bilgileri verdi:

basliksiz-1-207.jpg

"Beş kuşaktır, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde ikamet eden ve Beşiktaş'ın ilk esnaflarından olan Feyizoğlu ailesinin üyesiyim. 1975 yılında Beşiktaş'ta doğdum. Aile üyelerimin tamamı ve kendim halen Beşiktaş ilçesinde ikamet etmekteyim. Ailemizin ilk ticari faaliyeti olan Cumhuriyet Ekmek Fabrikası'nın adını 1923 yılında Mustafa Kemal Atatürk vermiştir. Cumhuriyet Ekmek Fabrikası'nın kurucusu olan dedem Cemil Feyizoğlu  Beşiktaş ilçesinin bilinen en eski esnaflarındandır."

SHP ve CHP Gençlik Kolları'nda başlayan serüvenini kuruluşundan itibaren İYİ Parti'de sürdürdüğü belirten Ediz Feyiz bu tercihiyle ilgili de şunları söylüyor:

"İçinde bulunduğumuz dönemlerde CHP'deki sıkıntıları dile getirip çözüm aradık, ancak sonuç alamadık. Milletin umudu görülen İYİ Parti'de yer alıp projelerimizi gerçekleştirebileceğimi düşündüm. İYİ Parti'ye katılan ilk Belediye Meclis Üyesi oldum. Sonra kurucu üyesi olduğum İYİ Parti İstanbul İl Yönetimi'nde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı görevinde bulundum. Beşiktaş Belediye Başkanı'nın görevden alınması üzerine Meclis'in içinden yapılan seçimde İYİ Parti'nin ilk Belediye Başkan Adayı olmak da bana nasip oldu."

Aynı zamanda BJK kongre üyesi de olan Ediz Feyiz seçim hazırlıkları çerçevesinde sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla temaslara başladığını belirtip, "Anlattığım projelerim Beşiktaşlıları heyecanlandırıyor. Gördüğüm yakın ilgi ve destek, şimdiden Beşiktaş'ta İYİ'lerin kazanacağının işaretlerini veriyor." dedi.

dqw-001.jpg

Birbirinden çarpıcı projelerle halkın karşısına çıkacağını belirten Ediz Feyiz, "Beşiktaş'ı sevenlerin desteğiyle Beşiktaş'ı tarihi kökleriyle buluşturma hedefimize ulaşıp Beşiktaş'ı Boğaz'ın incisi yapmaya hazırım" diye konuştu.