Beşiktaş'a soğuk duş

Beşiktaş'a soğuk duş
Beşiktaş, Başakşehir'in kazandığı haftada Kasımpaşa'ya 2-1 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini yaşadı. Siyah-beyazlılar 47 ve 50. dakikalarda gelen gollerle yıkıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 2-1 kaybetti.

Başakşehir’in kazandığı mutlak galibiyet arayan Beşiktaş, 31. dakikada Cenk Tosun’un golüyle 1-0 öne geçti. Aboubakar’ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda top Ramazan’dan sekti. Takipçiliğini konuşturan Cenk Tosun topa kafasıyla filelere göndererek, Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi.

3 DAKİKADA 2 GOL GELDİ

İkinci yarıya üstün başlayan siyah-beyazlılar, adeta şoke oldu! 47. dakikada Eduok arka direkte bekleyen Tunay Torun’a doğru topu gönderdi. Tunay düşerken yaptığı müdahaleyle Fabri’nin çabalarına rağmen topu filelerle buluşturdu: 1-1.

GÖKHAN GÖNÜL KENDİ KALESİNE ATTI

Beraberlik golünden 3 dakika sonra Kasımpaşa bir gol daha buldu! Mavi-beyazlılar, Gökhan Gönül’ün ceza sahasında yaşanan karambolde topu kendi filelerine göndermesiyle 2-1 öne geçti.

Geride kalan dakikalarda Beşiktaş gol aradı ancak istediğini alamadı! Şenol Güneş’in değişiklikleri skoru değiştirmeye yetmezken, siyah-beyazlılar bu sezon ligde ilk kez kaybetti.

Kasımpaşa bu galibiyetle 18 puana yükselirken, tehlike hattından uzaklaşmak adına önemli bir zafer elde etti. Beşiktaş ise 32 puanda kalarak haftayı 2. sırada tamamladı.