Beşiktaş yeni golcüsünü Kasımpaşa'da buldu

Beşiktaş yeni golcüsünü Kasımpaşa'da buldu
Süper Lig'de gol yollarında sıkıntı çeken Beşiktaş, forvet arayışlarına başladı. Siyah - beyazlılar, Kasımpaşa forması giyen ve bu sezon ligde 14 gol 9 asistlik performans sergileyen Umut Bozok'un peşine düştü.

Başladığı 3 kulvarda da başarı gösteremeyen Beşiktaş, peş peşe havlu atmıştı. Siyah - beyazlıların ligde hedefsiz kalması sonrası yeni sezon planlamasını şimdiden yapan yönetim, takımın gol yollarını çözecek iki forvet arayışlarına başladı.

Bu doğrultuda planlamasını bir yerli ve bir yabancı forvet üzerine yapan yönetim, Cenk Tosun''un 2.2 milyon Euro maaş ısrarı sonrası rotasını değiştirdi.

HEDEF UMUT BOZOK

Beşiktaş yönetimi, bu sezon Kasımpaşa''da kiralık forma giyen Umut Bozok''u hedefleri arasına aldı. Lorient''ten kiralanan 25 yaşındaki golcü, Süper Lig''de çıktığı 30 maçta 14 gol ve 9 asistlik katkı sağladı.

Oyuncunun Lorient’ten 1.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Kasımpaşa’yla temasa geçecek olan Siyah Beyazlılar, bu miktarı ödemeleri halinde İstanbul temsilcisiyle pazarlıklara başlayacak. Kasımpaşa’nın opsiyonu kullanmaması halinde idareciler, Lorient’le pazarlık masasına oturacak.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Kasımpaşa''da gösterdiği başarılı performans sonrası A Milli Takım''a çağırılmayı başardı. 25 yaşındaki golcünün kariyerine İstanbul''da devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi.