Beşiktaş'ın görüşme yaptığı forvet oyuncusunu Torunoğulları açıkladı

Beşiktaş'ın görüşme yaptığı forvet oyuncusunu Torunoğulları açıkladı
Beşiktaş'ta transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın santraforu Luuk de Jong ile ilgilendiklerini açıkladı.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş''ta transfer çalışmaları devam ediyor. Aboubakar''ın ayrılmasının ardından forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Siyah Beyazlılar, aradığı ismi İspanya''da buldu.

Beşiktaş''ta yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Sevilla''nın 30 yaşındaki oyuncusu Luuk de Jong ile ilgilendiklerini doğruladı.

"DE JONG İLE İLGİLENİYORUZ"

İspanyol basınından ABC Sevilla''ya konuşan Torunoğulları, "Luuk de Jong ile ilgileniyoruz, bu doğru. Operasyonu sonuçlandırabilir miyiz? Bazı şartlara bağlı. Kiralama ya da bonservisle alma seçenekleri üzerinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş''ın, geçtiğimiz günlerde forvet oyuncusunu kiralamak için girişimde bulunduğu haberleri İspanyol basınında yer almıştı.

Başka kulüplerden de teklif aldığı iddia edilen de Jong, geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla çıktığı 48 maçta 9 gol ve 1 asistlik performans göstermişti. Hollandalı oyuncu, EURO 2020''den elenen milli takımı ile turnuvada iki maçta boy göstermişti.