Beşiktaş’ın kasası dolacak

Beşiktaş’ın kasası dolacak
Benfica ile Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş, turu geçerse 32 milyon Euro gibi bir rakamı kasasına koyacak.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 4 maçta topladığı 6 puanla UEFA'dan 3 milyon Euro bonus alan Beşiktaş, tur atlarsa, Benfica ve Dinamo Kiev maçlarının olası puan primlerinin haricinde 5.5 milyon Euro daha kazanacak. Siyah-beyazlı kulüp, katılım payı ile yayın ve reklam gelirleriyle birlikte Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasında en az 32 milyon Euro'yu kasasına koymayı hedefliyor. UEFA, daha önce Beşiktaş'a hakedişinin 12 milyon Euro'luk kısmını ödemişti.

“BAŞKA YOLU YOK”

Adana maçında sakatlıkları sonrası müthiş bir geri dönüşe imza atan kaptan Oğuzhan, takım arkadaşlarına yaptığı konuşmada “Çok badireler atlattık. Geçen sezon statsız şampiyon olduk. Artık muhteşem bir evimiz ve bizi bu evde yalnız bırakmayan bir ailemiz var. Çok iyi ve arkadaşlık bağları çok güçlü bir takımız. Çarşamba gecesi kazanacağız. Başka yolu yok” dedi. Milli yıldız, Benfica karşısında hücuma yön veren maestro özelliğinin en iyi örneklerinden birini göstereceğinin de sözünü verdi.