Beşiktaş'ın kupada konuğu Altay

Beşiktaş'ın kupada konuğu Altay
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur maçında Altay ile kozlarını paylaşacak. Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş - Altay mücadelesi saat 21.00'de başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda bu akşam Beşiktaş ile Altay Vodafone Park''ta karşı karşıya gelecek. Saat 21.00''de başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

BEŞİKTAŞ - ALTAY MUHTEMEL 11''LER:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Can, Ghezzal, Güven, Batshuayi

Altay: Lis, Naderi, Björkander, Özgür, Zeki, Poko, Pinares, Kazımcan, Thiam, Kappel, Paixao

Statü gereği tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada rakibine üstünlük kuracak ekip, son 16 turuna yükselecek.

Beşiktaş''ın rakibi Altay ise kupanın 3. turunda Belediye Derincespor''u 5-1 yenerek 4. tura yükseldi. 4. turda da Manisa FK''ye 4-2 üstünlük kuran Altay, 5. turda mücadele etme hakkı elde etti.

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig''de iki takım arasında İzmir''de oynanan maçı Altay 2-1 kazanmıştı.

TEIXEIRA KADROYA ALINDI

Bu arada Beşiktaş''ta sakatlığını atlatan Alex Teixeira, Altay maçı kamp kadrosuna dahil edildi. Teixeira, 27 Kasım''daki Giresunspor maçı sonrası ilk kez kadroya alındı.

BİLET SATIŞLARI SÜRÜYOR

Karşılaşmanın maç biletleri, 65 TL ile 425 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkmıştı. Siyah-Beyazlı taraftarların, mücadeleye fazla ilgi göstermediği ve bilet satışının 10 bin seviyesinin altında olduğu kaydedildi. Satışların maç saatine kadar süreceği ifade edildi.