Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında 2 taraftarın bacağı koptu

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında 2 taraftarın bacağı koptu
İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş kutlamalarında iki teknenin birbirine sürtmesi sonucunda iki taraftarın bacakları koptu. Taraftarlar, hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Spor Toto Süper Lig 2016-17 sezonunun şampiyonu Beşiktaş, kutlamalara İstanbul Boğazı'nda başladı. 3'üncü yıldızı kutlayan siyah-beyazlı taraftarlar; meşaleler, bayraklar ve tezahüratlarla İstanbul Boğazı'nda renkli görüntüler oluştururken, kutlamalar sırasında kaza meydana geldi. Kutlamalara katılan iki teknenin birbiriyle sürttüğü, teknenin burnunda bacaklarını sarkıtarak oturan 30 yaşındaki Özlem Gelgüzel ile 31 yaşındaki Samet Bakan'ın ağır yaralandığı öğrenildi.

BACAKLARI KOPTU

Görgü tanığı Taner Kamberoğlu, "2 tekne birbirine sürttü, çocuğun iki bacağı koptu. Kızın bir bacağı koptu. Yardımcı olduk. Onları ben tekneden çıkardım. Ambulansa koyduk, gönderdik." ifadelerini kullandı.

İKİSİ DE AMELİYATTA

Yaralı yakınlarından Serdar Tümen, "Motorla gidiyorduk, Beşiktaşlı futbolcular bağırıyoruz, çağırıyoruz. O arada arkadan bir anda tekne geldi, bize sürttü. Bir arkadaşım bacağından ağır şekilde yaralandı, bir arkadaşımızın da eşi şuanda ameliyatta, dua bekliyoruz başka yapacağımız bir şey yok. İkisi de ameliyatta. Hepimiz ayakta duruyorduk o arada çarpıldı" dedi.

"İSKELEYE NASIL GİTTİK, NE YAPTIK HATIRLAMIYORUM"

Taraftarlardan Gökay Sarıoğlu ise, teknede 7-8 kişi olduklarını söyleyerek, "Büyük bir tekne geldi bodoslama yandan sürterek geçti, bağrışma duydum yan tarafa baktım. Arkadaşlarımı yerde gördüm. Gerisini zaten hatırlamıyorum. İskeleye nasıl gittik, ne yaptık hatırlamıyorum. Bizim ki özel yattı, 15 metrelik falan bir şeydi" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler