"Şenol Güneş gelecek, iş bitti!"

"Şenol Güneş gelecek, iş bitti!"
Beşiktaş'ta gelecek sezon için yeni teknik direktör arayışlarının uzun süredir durmasının ardından ortaya flaş bir iddia atıldı. Buna göre Beşiktaş Başkanı Çebi, zaten Şenol Güneş'le anlaştı. O yüzden arama yapılmıyor!

Beşiktaş''ta teknik direktör Önder Karaveli''nin son maçlarda üst üste yaptığı inanılmaz hatalardan sonra yeni sezonda takımın başında olmayacağı kesinleşti.

Karaveli, Başakşehir maçında ilk yarının son anlarında sakatlanan Wellinton''un yerine Necip''i ısındırmış, ancak oyuna almamıştı. O sırada da Beşiktaş, golü yemişti. Karaveli, "Bitime 20 saniye vardı. Onun için değiştirmedim. Hamle hakkımızı ikinci yarıya sakladım" demiş, bu sözleri büyük tepki toplamıştı.

Karaveli''nin Kenan Karaman''ı inatla ilk onbirde oynatması, Batshuayi''yi küstürüp, yedeğe çekmesi, Atiba''yı inatla orta sahada oynatması, defansta elinde oyuncu olmasına rağmen Necip''e yer vermesi, son Galatasaray maçında hazır olmasına rağmen Josef''i yedek soyundurması da gözden hızla düşmesine yol açtı.

Beşiktaş yönetimi Karaveli ile sözleşme imzalarken, bunun sezon sonuna kadar olduğunu belirterek, yeni hoca için arayışlarda bulunduğunu bildirmişti. Bu arada takımın başına Şenol Güneş''in getirileceği iddiası da net bir dille bizzat başkan Ahmet Nur Çebi tarafından yalanlanmıştı.

Ancak Karaveli ile devam edilmeyeceğinin belli olmasına rağmen geçen sürede teknik direktör konusunda hiçbir gelişme sağlanmaması ve kimseyle de görüşme yapılmaması dikkat çekti.

Bunun da nedeninin Şenol Güneş olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre Şenol Güneş''le Çebi çoktan anlaştı. O iş artık bitti. Taraftarın göstereceği tepki ve takımın kötü sonuçlarının buna bağlanması olasılığı nedeniyle açıklama mayıs ayında yapılacak kongre sonrasına bırakıldı. Kongrede yine aday olacak olan Başkan Ahmet Nur Çebi''nin seçimi kazanmasının ardından Şenol Güneş''i açıklayacağı da iddia edildi.