Ahmet Nur Çebi zaman istedi

Ahmet Nur Çebi zaman istedi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlenen iftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulundu.

Çebi, ülke futboluna dair belirsizliklerin yakın zamanda giderilmesi gerektiğini belirterek, "Türk futbolunun çok zorlu bir süreçten geçtiği, sıkıntılı hadiselerin yaşandığı bu sürecin çok kısa bir sürede sonuçlanacağını bekliyorum. Bu süreci yaşarken insanlar, futbolun sağlıklı yönetildiğinden emin olmak istiyorlar. Umuyoruz herkes için maçları seyrederken adaletin ve vicdanın hakim olduğu bir süreç yaşarız." ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanlığının zorlu bir görev olduğuna değinen Çebi, "Bir önceki başkandan devralan herkes şikayet eder. Gerçekten herkes sıkıntılı devralıyor. Umuyoruz ki bir sonraki başkana devrederken inşallah daha iyi durumda devretmeyi Allah bize nasip eder. Spor Yasası''nın Türk sporuna çok katkısı olacak bir yasa olduğunu belirtmek istiyorum." sözlerini sarf etti.

Çebi, "Hepinize içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Türk milletinin birlik ve beraberliği çok önemli. Beşiktaş olarak, Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmeye aday olduğumuzu beyan etmek istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.


 

İlgili Haberler