Beşiktaş’ta Kagawa’nın alternatifi Sosa

Beşiktaş’ta Kagawa’nın alternatifi Sosa
Talisca’nın yerine bir 10 numara transfer etmeye çalışan Beşiktaş’ta ilk hedef Dortmund forması giyen Kagawa… Ancak Japon oyuncunun yüksek ücret talep etmesi durumunda ibre Sosa’ya dönecek.

Yapacağı transferlerde ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş, Kagawa transferinde uçuk rakamların konuşulması takdirde B planını devreye sokmaya hazır.

Transfer döneminin sessiz takımlarından Beşiktaş, büyük gizlilik içerisinde yürüttüğü Shinji Kagawa transferinde bir hayli mesafe katetmiş durumda. Transferde yaşanabilecek bir aksilik durumunda ise Japon oyuncunun alternatifi belirlendi: Jose Sosa...

Geçtiğimiz sezon transfere ciddi rakamlar harcayan fakat ligde başarılı olamayınca mali açıdan sıkıntıya giren Beşiktaş, transferde acele etmiyor. Orta sahaya yapacağı takviye için seçenekleri değerlendiren siyah beyazlılar, Kagawa'yı olmazsa olmaz görmüyor.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Trabzonspor yönetimi maaşında indirime yanaşmayan Jose Sosa'yı göndermeyi planlıyor. Beşiktaş'a iletilen mesajda, Arjantinli yıldızın transferinde zorluk çıkarmayacakları ve maaşının yarısını karşılayabilecekleri ifade edildi. 2020 yılına kadar bordo mavili ekiple sözleşmesi bulunan oyuncunun yıllık ücreti ise 5 milyon Euro.

Geçtiğimiz sezon 25 maçta görev alan Sosa, 3 asistle sezonu tamamlamıştı.