Beşiktaş'ta seçim öncesi Fikret Orman ortaya çıktı. TOGG içinde görüntülendi

Beşiktaş'ta seçim öncesi Fikret Orman ortaya çıktı. TOGG içinde görüntülendi
Beşiktaş'ta gözler 17 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısına çevrilirken eski başkan Fikret Orman ile sevgilisi Tuğba Coşkun, önceki gece Etiler trafiğinde TOGG marka araç içinde objektiflere yansıdı.

Etiler'de trafikte seyir halinde olan Fikret Orman, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Orman'ın TOGG marka aracı ise görenlerin ilgi odağı oldu. Ünlü iş insanının, plakasını da özel olarak seçmesi dikkat çekti.

whatsapp-image-2023-10-24-at-10-16-06.jpeg

togg.webpSEÇİM TARİHİ AÇIKLANDI

Beşiktaş'ın olağanüstü genel kurul toplantısı 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek, bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü yapılacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, başkanlık seçiminin yapılacağı olağanüstü genel kurul toplantısının 10 Aralık'ta gerçekleştirileceği, bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantının çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, Beşiktaş'ın olağan idari ve mali genel kurul toplantısının ise 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirileceği, bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantının çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacağı belirtildi.