Beşiktaş'tan Aykut Kocaman açıklaması

Beşiktaş'tan Aykut Kocaman açıklaması
Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın Kocaman'la ilgili tepki çeken pankartının ardından, kulübün basın sözcüsü Metin Albayrak'tan tansiyonu düşüren bir açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig’in 23.haftasında Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ettiği maçta sarı-lacivertli golcü Fernandao’nun attığı gol tartışma konusu yaratmıştı.

Futbol otoriteleri, Fenerbahçe’nin attığı golü ofsayt olarak değerlendirmiş ve Beşiktaş yöneticileri derbinin ardından yaptığı açıklamada, ”Hem rakibi hem de hakemi yendik” ifadelerini kullanmıştı.

OFSAYT İTİRAZI

Maçın ardından Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, ”Attığımız gol ofsayttı. Keşke hakem görseydi” diye konuşmuştu.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman’a bu ifadesinden ötürü teşekkür etti.

"KOCAMAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Trt Spor’a bir röportaj veren Albayrak, ”Aykut Kocaman’a da teşekkür ederim. Maç sonunda, “Keşke ofsaytı hakem görseydi” dedi. Aykut Kocaman da önemli bir spor adamı. Ne kadar güzel, olumlu bir şekilde konuştu. Bizim lehimize hak etmediğimizi de vermesin hakem” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler