Bilal Erdoğan: “Cumhurbaşkanlığı sisteminde tasfiye olacaklar”

Bilal Erdoğan: “Cumhurbaşkanlığı sisteminde tasfiye olacaklar”
Cumhurbaşkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan, “Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilirse halkın iradesi ile yönetim arasına giren medya ve sermaye sahipleri, bürokratik vesayet ve darbeciler gibi parazitler tasfiye edilecek.”

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan,

Cumhurbaşkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan, TÜGVA Fatih ilçe temsilcilik binasının açılışında yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin, "Büyük resim itibariyle yapılmak istenen, eski sistemde halkın iradesi ile yönetim arasına giren koalisyon, bürokratik vesayet, medya ve sermaye sahipleri, darbeciler gibi parazitleri olabildiğince tasfiye etmek ve halkın iradesini doğrudan yönetimde tecelli ettirmek." dedi.

Hassas bir dönemde olunduğunu dile getiren Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok stratejik önemli bir dönemeç noktasının hemen önündeyiz. 16 Nisan'da pazar günü halk oylaması olacak. Bu halk oylamasında da 21. yüzyılın Türkiye’si ne kadar iddialı ne kadar güçlü ne kadar istikrarlı olacak, bununla ilgili önemli bir karar vereceğiz. Gençlerimize 21. yüzyılda olduğu gibi koalisyonlar, ekonomik krizler, darbeler mi hediye edeceğiz. Yoksa gençlerimize doğrudan millet iradesine dayanan bir yönetim anlayışı, koalisyonsuz, darbesiz bir 21. yüzyıl mı emanet edeceğiz, bunun kararını vereceğiz.."

İlgili Haberler