Binali Yıldırım: Biz MHP'yle anlaştık, CHP yumruklarını konuşturdu

Binali Yıldırım: Biz MHP'yle anlaştık, CHP yumruklarını konuşturdu
Ankara'da konuşan Başbakan Yıldırım, CHP'yi hedef alarak "MHP ile birlikte müzakere ederek yaptık. Mecliste bir ay konuşuldu, her detay konuşuldu. CHP, orada konuşmak yerine yumrukları konuşturdu, kürsüleri işgal etti" ifadelerini kullandı.

Ankara'da 11 organize sanayi bölgesi bulunduğunu, İvedik Organize Sanayisi'nin çalıştırdığı kişi ve iş yeri sayısı bakımından başkentin en büyük organize sanayi bölgesi olduğunu ifade eden Başbakabn Binali Yıldırım, pek çok ilin nüfusundan fazla vatandaşın organize sanayi bölgesinde ekmeğini kazandığını belirtti.

Yıldırım, organize sanayilerinde çalışan kişilerin ve iş verenlerin Türkiye için ürettiğini, ülkenin gücüne güç kattığını söyledi.

"CHP, konuşmak yerine yumrukları konuşturdu"

CHP'ye de yüklenen Başbakan Yıldırım, "Gece gündüz çalıştık, MHP ile birlikte müzakere ederek yaptık. Mecliste bir ay konuşuldu, her detay konuşuldu. CHP, orada konuşmak yerine yumrukları konuşturdu, kürsüleri işgal etti. Şimdi de meydanlarda kuzu taktiği yapıyor. Kızmıyor, cevap vermiyor, unutturmaya çalışıyor. Eski sicilini düzeltmeye çalışıyor. Hani sicil affı geliyor ya. Sicil affını 16 Nisan'dan sonra yapacağız CHP'ye. Biraz daha takip edelim, bu iyi halini biraz daha izleyelim." dedi.

İlgili Haberler