Binali Yıldırım MHP’de koltuğu devraldı, Ülkücüler şaştı kaldı

Binali Yıldırım MHP’de koltuğu devraldı, Ülkücüler şaştı kaldı
AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, MHP Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı koltuğunu Binali Yıldırım'a devretti. Önce ayakta bekleyen Avcı, d aha sonra kendisine verilen sandalyeye oturdu.

Binali Yıldırım, ziyaretinde MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı tarafından binanın önünde karşılandı.

Protokol kurallarının yerle bir edildiği ziyarette Bünyamin Avcı, Binali Yıldırım''a ikramda bulundu ve hediyeler sundu.

Binali  Yıldırım, yaptığı konuşmada, bugün Uluslararası Çukurova Yörük Türkmen Kültür ve Sanat Şöleni''ne de katılmak için kentte olduklarını ve etkinlik kapsamında Adanalılarla bir araya geleceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı''nın kendiliğinden zuhur etmiş bir ittifak olmadığını vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu:
"Cumhur İttifakı, esas itibarıyla 15 Temmuz hain FETÖ''cü darbe girişiminden sonra MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile Sayın Cumhurbaşkanı''mızın ve bizim, milletin bekası, ülkenin geleceği için kurulmuş önemli bir ittifaktır. Geçen süre içerisinde bu ittifakın ne kadar da doğru zamanda, doğru bir şekilde oluşturulduğu bugün çok daha iyi bir şekilde anlaşılmaktadır. Yaşadığımız olaylar, bölgemizde cereyan eden gelişmelere bakınca bugün Cumhur İttifakı''nın sorumluluğu düne göre bir kat daha artmıştır. Hepimiz şunu biliyoruz: Emperyal hedefi olan ülkelerin özellikle coğrafyamızda, bu bölgede, bu bölgenin civarında uzun zamandan beri birtakım planları, hedefleri var. Bu hedefleri her seferinde bozan da Cumhur İttifakı olmuştur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Hatırlayın, Suriye iç savaşında iki tane terör örgütünü üzerimize salan ülke, dost ve müttefik bildiğimiz ülkedir. Halen bu ortaklığını gizlemeden de devam ettirmektedir."

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, beraberindeki AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve milletvekilleriyle birlikte Sarıçam ilçesi Mustafalar Mahallesi''nde düzenlenen Uluslararası Çukurova Yörük Türkmen ve Sanat Şenliği''ne katıldı.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler