Bizi bu topraklarda istemiyorlar

Dün Çanakkale'den yüklenenler cephede mağlup olmalarına rağmen nasıl Sarayı ikna ederek Osmanlı'nın başkenti İstanbul'a girmişlerse bugün de Saray'ı ikna ederek Türkiye'yi, Batı'dan adalarımızı işgal, doğudan PKK'yı koçbaşı yaparak baştanbaşa istilaya başlamışlardır.

Bu işgalin çekirdeği Çekiç Güç olmuştur.

Güya Saddam'ın zulmünden Kürtleri korumak için Diyarbakır'ı merkez yapan Çekiç Güç 36. Paralelin kuzeyini güvenli bölge ilan etmiş, Saddam'ın uçaklarını bu paralelin kuzeyine geçirmemiştir. Lâkin ne tuhaftır ki 36. Paralel düz bir çizgi olması gerekirken, Irak Türkmenlerinin paralelin Türkiye tarafında olan kısımları güvenli bölge dışında bırakılmış, yani çizgi yukarı doğru bükülmüş, paralelin altında kalan Kürtler için 36. Paralel güneye doru eğilerek Kürtler güvence altına alınmıştır.

 O gün Saray'da oturanların "Bir koyup üç alacağız" dedikleri durum işte budur ve PKK işte bu sayede ve bu yolla ABD'nin kanatları altına alınmıştır. Türkiye'ye yerleşir yerleşmez ABD o kadar küstahlaşmıştır ki, Diyarbakır'dan kalkan ABD helikopterleri PKK güçlerine silah ve malzeme atarken defalarca görüntülenmiş, bu da yetmemiş, Türk askerinin başına çuval geçirilmesi gibi bu millete yakışmayan bir ayıp başımıza gelmiştir. Bundan da ayıbı, o gün Türkiye'yi yönetenlerin ABD'ye nota verecek, özür diletecek misiniz sorusuna, "Ne notası, müzik notası mı? Büyük devletler özür dilemez" cevabı vermiş olmalarıdır. İşte Saray'ın geçilmesi budur. Açık İstihbarat Sitesinde kaleme alınan bir yazıda da altı çizildiği gibi dün Çanakkale'den işgale başlamak isteyenler bunu başaramadı. Evet, Çanakkale geçilemedi amma İngiliz gemileri geçemedikleri Çanakkale'yi aşarak 13 Kasım 1918'de ellerini kollarını sallayarak geçti, Osmanlı'nın başkenti İstanbul'u işgal etti. Mehmetçikle uğraşmak pahalıya mal oluyordu amma Saray'ı ikna etmek ne kadar kolaydı...

Bugün de masaya oturuldu. "Büyük Ortadoğu Projesi" diye bir proje geliştirildi. "Bu proje ile bölgedeki 22 İslam ülkesinin sınırlarının ve rejimlerinin değişeceği", proje sahipleri tarafından açıkça ilân edildi. Ve bu projenin asıl hedefinin Türkiye olduğu da hiç ama hiç gizlenmedi, yalanlanmadı. İşte geldiğimiz nokta. Türkiye bugün Güneydoğu'dan işgal ediliyor, ABD'li güçler tarafından şehir gerillası olarak eğitilmiş ve silahlandırılmış teröristler illeri, ilçeleri işgal edip, "ABD işgaline zemin" hazırlıyorlar. Ve Türkiye'de birileri "Rejimi değiştirin, Başkanlığa geçin" diye tutturdu gidiyor. Basiretle bakıldığında her şey nasıl da yerli yerine oturuyor öyle değil mi? Zaten memleket boydan boya ABD üsleri ile dolu. Olup bitenin farkında olmayan Saraylılar ABD'den yardım istiyor, ABD de bu yardımı IŞİD bahanesi ile seve seve kabul ediyor ve PKK'nın Suriye'deki uzantısına, "IŞİD'le mücadele ediyor" bahanesi ile gelişmiş silahlar veriyor ve o silahlar tabii ki Kandil'e taşınıyor...

AKP, Türkiye'yi 13 yılda çok kötü yönetti ve Türkiye doğusundan işgale başlandı. Gerçekten bir "Beka sorunu" ile karşı karşıyayız.

 

Yazarın Diğer Yazıları