Black Ops geri döndü

Black Ops geri döndü
Bekleyiş sona erdi. Nielsen’e göre ‘dönemin en merakla beklenen çok platformlu oyunu’, Activision ve geliştirici Treyarch’ın Call of Duty: Black Ops destanının en yeni oyunu Call of Duty: Black Ops III satışa çıktı.

 Activision Blizzard, Inc.’in sahibi olduğu Activision Publishing, Inc.’in yayınladığı Call of Duty: Black Ops III insanlar ve makineler arasındaki çizginin bulanıklaştığı bir geleceği tasvir ediyor ve oyunculara güçlü yetenekler ve oynanışı baştan tanımlayacak ivme tabanlı, zincirli hareket sistemi sunuyor.

Önceki Black Ops oyunlarını 100 milyondan fazla kişi oynadığının altını çizen Activision Publishing, Inc. CEO’su Eric Hirshberg,”Bunu Black Ops III’ün tarihimizdeki en büyük, en derin ve en sarıcı Call of Duty® oyunu olması için bir temel olarak kabul ettik ve Treyarch da bunu başardı. Bu oyun yeni nesil hikayesi, Haziran ayında tanıttığımız çokluoyuncu özellikleri ve elbette Call of Duty Zombies’in yaratıcılarından gelen yeni Zombies deneyimi ile bir çok farklı katman sunuyor; keşfedilmeyi bekleyen sürprizleri ve bonus içerikleri saymıyorum bile. Bu oyunun oyuncularımıza sunacağı kaliteyi, değeri ve eğlenceyi kıyaslayabileceğimiz bir başka oyun daha yok. Black Ops III gelecek nesil için Call of Duty’i tanımlayacak” diye konuştu.