Boris Johnson'a çok kritik korona virüs uyarısı. Noel işaret edildi

Boris Johnson'a çok kritik korona virüs uyarısı. Noel işaret edildi
Tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgınında vakalar artmaya devam ederken, uzmanlar İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a, kritik bir uyarıda bulundu. İngiltere’de sağlık tröstlerini temsil eden NHS Ulusal Sağlık Sistemi (NHS) Sağlayıcıları CEO’su Chris Hopson, Noel nedeniyle kısıtlamaların daha da gevşetilmesinin başka bir korona virüs dalgasını tetikleyebileceğini açıkladı.

DHA'da yer alan habere göre, uzmanlar İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ı, Noel nedeniyle kısıtlamaların daha da gevşetilmesinin başka bir korona virüs dalgasını tetikleyebileceği konusunda uyardı.

UYARIDA BULUNULDU

İngiltere’de sağlık tröstlerini temsil eden NHS Ulusal Sağlık Sistemi (NHS) Sağlayıcıları CEO’su Chris Hopson korona virüs (Covid-19) sürecine değinerek, “Gerçek şu ki kaydettiğimiz ilerleme beklentilerin en alt sınırında” dedi. Hopson aynı zamanda 3’üncü kademe olan en yüksek risk alanı uygulamasına gerekli olduğu an, zaman kaybetmeden geçilmesi konusunda uyardı.

DİKKATLİ OLUN ÇAĞRISI

NHS Sağlayıcıları, Johnson’a yazdıkları bir mektupta korona virüs önlemlerini gevşetme konusunda ‘aşırı dikkatli’ davranması gerektiğini söyledi.