Bozdağ: "AKP'yi çekerseniz Türkiye haritası paramparça olur"

Bozdağ: "AKP'yi çekerseniz Türkiye haritası paramparça olur"
Hükümet Sözcüsü Bozdağ, AKP'nin siyasetten çekilmesi halinde Türkiye haritasının parçalanacağını iddia etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere AKP Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe ile kente gelen Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı, Ağrı Ahmedi Hani Havalimanı'nda Vali Süleyman Elban, Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, AKP 24. Dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AKP Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın ve kurum müdürleri karşıladı.

Beraberindekilerle valiliğe geçen Bozdağ, şeref defterini imzaladı, Vali Elban'dan brifing aldı.

Bozdağ, valilikte yaptığı konuşmada, Ağrı'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi'ne katılmak üzere geldiğini belirtti ve kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Valilik ziyaretinin ardından AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi için Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'ne geçen Bozdağ, partililer tarafından karşılandı.

"Türkiye'nin her yerinde AK Parti var"

Bozdağ, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti kongrelerinin, bugüne kadar diğer partilerin kongereleri gibi kavganın, tokadın ve sandalyelerin yarıştığı kongreler olmadığını söyledi.

"AKP'Yİ ÇEKERSENİZ PARÇALANMIŞ BİR TÜRKİYE HARİTASI GÖRÜRSÜNÜZ"

Bozdağ, AKP'nin Türkiye'nin her yerinde bulunmasının milletin ortak dilinin, hissiyatının, duygusunun yakalandığı anlamına geldiğine öne sürerek, AKP'nin olduğu gibi göründüğünü ve her kesime aynı yaklaşımda bulunduğunu iddia etti.

Ağrı'da vatandaşlardan alkış alan konuşmayı batıdaki bir ilde başka şekilde yapmadıklarını anlatan Bozdağ, "AK Parti, bugün Türkiye'nin birliğinin, dirliğinin tam da çimentosudur. AK Parti'yi Türkiye'nin siyasi hayatından çekin, siyasal olarak paramparça olmuş bir Türkiye haritası görürsünüz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler