Bruma ‘Ada’ yolcusu

Bruma ‘Ada’ yolcusu
Galatasaray yönetimi, elinde tutamayacağı için Bruma'nın kontratını yenilemiyor. Kulislerde dolaşan rakam 25 milyon Euro.

Türkiye’den transfer olan en pahalı futbolcu unvanını elde etmesi beklenen Bruma'nın peşine devlerin düşmesi, Galatasaray’ı pes ettirdi. 22 yaşındaki Portekizli ile sözleşme yenilenmemesinin nedeninin, transfer beklentisi olduğu ortaya çıktı. 4 İngiliz kulübü, Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Tottenham, F.Bahçe derbisine scout ekibini gönderecek. İngiliz Daily Mirror gazetesi, Manchester United, Arsenal ve Chelsea'nin de Bruma'yı istediğini duyurdu.

İLK ADIM TOTTENHAM'DAN

The Sun ise Manchester United'ın ilk teklifini 9.5 milyon Euro ile yapacağını bildirdi. Ayrıca Portekiz gazetesi A Bola, Tottenham'ın 25 milyon ödemeye hazır olduğunu ifade etti. Bruma'nın menajeri Balde, ülke basınına Tottenham'ın ilgisini doğruladı “Başka teklifler de alıyoruz” dedi. İngiliz devlerinin birbiriyle yarışması en fazla Galatasaray yönetiminin işine geliyor. 25 milyon Euro'dan fazla bir gelir bekleyen sarı-kırmızılılar, rakamın 40 milyona kadar çıkmasını planlıyor. Transfer, devre arasında gerçekleşebilir.

KARIN 4’TE 1’İ SPORTING’E

Galatasaray’ın 10 milyon Euro artı bonuslar karşılığında transfer ettiği Bruma'dan elde edeceği kârın yüzde 25'i eski takımı Sporting Lizbon'a gidecek. İki takım arasında yapılan anlaşma gereğince Bruma'nın satışından 13 milyon Euro düşüldükten sonra kalan rakamın 4'te 1'i Portekiz ekibine peşin olarak ödenecek.