3500 yıllık antik tiyatroda satılık ilanı

3500 yıllık antik tiyatroda satılık ilanı
Bodrum’da Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün satılık arsa ikanı afişi 3500 yıllık antik tiyatroya asıldı. Pankartlar zabıta ekipleri tarafından izinsiz asıldığı ve çevre kirliliğine sebep olduğu için toplandı.

Bu da oldu. 3500 yıllık antik tiyatroda satılık ilanı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan 5 adet hazine arazisinin satışa çıkarıldığını belirten pankart 3500 yıllık antik tiyatroya asıldı. Antik tiyatronun haricinde Bodrumun farklı yerlerine de asılan pankartlar tepki topladı.

Üzerinde “Bodrum Göl ve Konacık’ta 5 Muhtelif Arsa, 6.068.964 TL’den başlayan fiyatlarla açık artırma ile 8 Temmuz 2021 tarihinde satışa sunuluyor” yazan pankartlar zabıta ekipleri tarafından izinsiz asıldığı ve çevre kirliliğine sebep olduğu için toplandı.

Bodrum Belediyesi, pankartların toplatıldığını “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, yol kenarlarına gelişigüzel izinsiz asılan ve görüntü kirliliğine neden olan pankartları topladı” ifadeleri ile duyurdu.

Bodrum İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber, söz konusu pankartlara ilişkin, “Aklımıza Şener Şen’in Züğürt Ağa filmindeki hikaye geliyor. Şimdi soruyorum Antik Tiyatro, Bodrum Kalesi ve dünyanın yedi harikasından biri olan Mausoleum’um satışı ne zaman olacak? Aylardır Bodrum altyapısının daha fazla yapılaşmayı ve daha fazla nüfusu kaldırmayacağını dillendirirken Konacık ve Göl’de başkaca kamu idaresi mallarının satışa çıkarıldığını bu afiş ile öğrenmiş olduk. Kamu idaresi malları satışında değil de, bilimde, teknolojide, üretimde, eğitimde, refahta rekora koşuyor olsaydık. Mesela ithalatta değil de ihracatta o rekorları kırsaydık keşke” açıklamasında bulundu.

Kanber, “Kontrolsüzce yapılan kamu idaresi taşınmaz satışları yönetim yoksunluğunu ortaya koymaktadır ve mevcut iktidarın bu saatten sonra ülkemize hiçbir fayda sağlayamacağı da aşikardır. Daha açık ifadeyle “Patron çıldırdı” Arkadaşlar! Su alan geminin malları sudan ucuz fiyatlarla satılmaya başlandıysa o gemiyi sağ salim güvenli limana ulaştırmak da Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde partimizin boynunun borcudur” dedi.

İlgili Haberler