"Bu darbenin arkasında CIA duruyorsa..."

"Bu darbenin arkasında CIA duruyorsa..."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, FETÖ'ye sert sözlerle yüklendi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.  Bahçeli, FETÖ'ye çok sert sözlerle yüklenerek '12 Eylül'de bizim çocuklar kazandı diyorlardı, 15 Temmuz'da onların gayrimeşru çocukları kaybetti' dedi.

Bahçeli'nin grup toplantısından satır başları:

Türk tarihinde çok nadir görülebilecek bir ihanettir. FETÖ'cü kalkışmaya kim ortak olmuşsa Türk askeri değildir asla da olamayacaktır. Türk'ün ezeli ve ebedi düşmanlarıdır. Tarihimizde yaşanmamış ne varsa 16 Temmuz sabahına kadar vuku bulmuştur.

Manevi duyguları sömüren takiyye ustaları dışarıya hizmet etmişlerdir. Dinler arası diyalog uydurması boşuna yapılmamıştır. FETÖ'cü teröristler Asya'nın Hıristiyanlaştırılması için görevlendirilmişlerdir. Bu bir kuşatma harekatıdır. 

Gülen'i koz olarak ellerinde tutmuşlardır. Kimin elinde işe yarıyorsa ona gitmişlerdir. Hiçbir olay  15 Temmuz kadar derin olmamıştır. 15 Temmuz'da Meclis'i bombalayanlarla Ertuğrul Gazi'nin türbesini yaralayanlarla hiçbir farkı yoktur.

FETÖ, PKK kadar milletimize zarar vermektedir.Türkiye'yi parçalamayı amaçlamışlardır.

OHAL İLE KARŞILIK VERMEK ŞARTTIR

MHP Türkiye'nişn bugünkü OHAL uygulamasına destek olmuştur. Toplumsal huzurun temini ve devletin elini güçlendirmek pek tabii doğaldır. Millete karşı alınmış bir karar değildir. Devletin elini güçlendirmek, OHAL ile karşılık vermek şarttır.

Öneclikle ve ilk olarak askeri ve sivil bürokraside sağlam delillere dayanılmalıdır. Her yönüyle araştırılmalıdır. Masumların hakkını gasp etmek FETÖ'nün yaptığıyla aynı şeydir.

Ergenekon balyoz gibi dava süreçleri Türk askerine darbe vurmuştur. Sınavlarda şikeler askerlere zarar vermiştir. Türk ordusu hak ettiği değeri bulacaktır.

Sadakat öne çekilmeden millet ve vatan sevgisi öne çekilmeden hak ettiği değeri alması. FETÖ'cüler kul hakkı yemişlerdir. Önce Türk demedikten sonra alim olsa kaç yazar. Hem övüneceğiz hem de kardeşçe yaşayacağız. Bizim bizden başka bir dostumuz yoktur. Avrupa FETÖ'ye destek vermiştir. 

ONLARIN GAYRİMEŞRU ÇOCUKLARI KAYBETTİ

Türkiye'ye 2 defa geldiği ve Erzurum ve İncirlik'e geldiği konuşulmaktadır. ABD bunun altından kalkamayacaktır. Dostluk ve müttefiklik ilişkisi zarar görecektir. ABD ve küresel güç merkezleri Türkiye'yi iş savaşa itmiştir. 15 Temmuz'daki darbe girişimini Ortadoğu'daki dalgadan ayrı tutmamak gerekmektedir. CIA'nın piyonu Gülen'in ABD'den iadesi mümkün görünmemektedir.

8 Temmuz'dan itibaren Halepliler ölüme terk edilmiştir.12 Eylül'de bizim çocuklar kazandı diyorlardı, 15 Temmuz'da onların gayrimeşru çocukları kaybetti.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HER TÜRLÜ GÜVENLİK RİSKİNE AÇIKTIR

Türkiye Cumhuriyeti her türlü güvenlik riskine açıktır. Her birimiz Sütçü İmam Nene Hatun olmalıyız. Hiçbİr terör örgütü Türkiye'yi ele geçiremeyeceklerdir.  Hainlere karşı aynı gemiyedeyiz aynı siperdeyiz. Türk milleti dünya döndüğü müddetçe bağımsız olarak hareket edecektir. 

Türkiye'mizin siyasi geçmişi çok partili hayata geçildiğinden itibaren çok sancılı dönemler geçirmiştir. Uzantıları günümüze kadar gelerek siyaset kesintiye uğramıştır.

Demokrasi ülkenin  kötüye gitmesine neden olmuştur. Emperyalizmin değişik kanalları yardımcı olmuştur. Ara rejim heveslileri talihsizler bugünlere kadar gelmişlerdir. Anti-demokratik girişimler iktidarın en öenmli sorunudur. Hükümetin hareketle yaptığı davalar haklıdır. 15 Temmuz gölgesini ortadan kaldıracak ve destek olacağız. MHP hukukun üstünlüğüne inanan bir siyasi partidir.

GECİKEN ADALET, ADALET DEĞİLDİR

Devlet, hukuk demektir. Herkes hukuk içinde hareket etmelidir. Türkiye'ye silah sıkmış kim varsa bulunup hesap vermelidir. Ne söylediği nasıl bir pozisyon aldığı  da kendi bileceği iştir. Kimseden müsade almamalıdır. Geciken adalet adalet değildir. En kısa sürede karar verilmelidir. 

Milletin tamamını kapsayacak yüklü bir yönetim hayata geçirilmelidir. Demokrasi dışı siyaset anlayışıyla ülkemiz refaha ulaşamayacaktır. Demokrasiye ruh ve anlam katan özellik birbire benzemeyen özelliklerin bir araya gelmesidir. 

Cumhuriyet ve demokrasi birbirlerini tamamlayan değerler manzurmesidir. Bizim milletle ve demokrasiyle hiçbir savaşımız olmamıştır. Her türlü darbe ve terörist tartılmanın karşısında duracaktır.

Yeni bir dönem başlamalıdır. Gerilim ve çatışmasız demokratik bir süreç olmalıdır. Yeteri,nce içi ve dış sorunumuz ve dış dünyada düşmanımız vardır. Siyasi olarak birbirine girmek  onların işine gelecektir. Bizim birbirimize ihtiyacımız vardır. Türkiye ve Türklük sonsuzlukla buluşsun.