Bu kılıf iPhone'u Android'e dönüştürüyor

Bu kılıf iPhone'u Android'e dönüştürüyor
iPhone telefonunuzda aynı anda Android deneyimi yaşayabileceğini hiç düşündünüz mü? Çinli girişimler tarafından geliştirilen MESUIT adlı kılıf sayesinde bu mümkün.

iOS ve Android işletim sistemlerinin nimetlerinden yararlanmak için iki farklı telefona ihtiyacınız var. Ancak MESUIT adlı kılıf, bir telefonda hemAndroid hem de iOS deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Android’in açık kaynak kodlu yapısından yararlanan Çinli girişimciler, iPhone’u Android’e çeviren bir kılıf geliştirdi. Üstelik bu kılıf satışasunuldu.

MESUIT adlı kılıf bir yandan iPhone’u korurken, diğer taraftan içerisinde bulunan donanımlar sayesinde iPhone’u bir Android telefona çevirebiliyor.

Lightning portu üzerinden iPhone’a bağlanan kılıf sayesinde telefonda tek bir dokunuşla her iki işletim sisteminin nimetlerinden yararlanmak mümkün. Kılıf sayesinde dilerseniz telefonunuzda Android, dilerseniz deiOS işletim sistemini çalıştırabilirsiniz.

KILIFA ÖZEL DONANIM

MESUIT adlı kılıf iPhone 6/6s ve iPhone 6 Plus/6s Plus modelleriyle uyumlu olarak geliştirildi. iPhone 6/6s modelleriyle uyumlu olan kılıfta 1.700 mAh, büyük ekranlı iPhone’lar için geliştirilen seçenekte ise 2.500 mAh kapasiteli piller yer alıyor.

Kılıfın içerisinde ayrıca MediaTek’in sekiz çekirdekli MT6753 işlemci birimi,2GB RAM, 802.11b / g / n WiFi, Bluetooth 4.0 ve 32GB/64GB/128GBdepolama seçenekleri yer alıyor. Kılıfla birlikte kullanılacak Android telefonun özellikleri sıraladığımız şekilde olacak.

Çin’de satışa sunulan kılıfın 4.7 inçlik modeli için 999 yuan (150 dolar),büyük modeli içinse 1.099 yuan (165 dolar) fiyat belirlendi. Ürünün satış sayfalarına buradan erişebilirsiniz. 

iPhone'nun Android bir telefona dönüşümüne alt bölümdeki videodan göz atabilirsiniz.