'Bu Vatanın Evlatları'?

"Bu Vatanın Evlatları" imzasını atan nevzuhurlar, televizyon kanallarında Türk bayrağı zemininde bir ilân vermişler. Türkiye'yi dilimlemişler. Akılları sıra "Türk"ü de, dilimlemenin içine sokup etnisiteleri öne çıkarmışlar. Dinleri de araya çeşni olsun diye sıkıştırmışlar.

Türk'ü bölemezsiniz! Böldürmeyeceğiz!

Türk bayrağını kapıp meydanlara inenler, "Bölünelim, her birimizin ayrı adı, ayrı ülkesi, adacık devletleri olsun!" diye darbecilerin karşısına dikilmediler!

Bir kadının tek başına Boğaziçi Köprüsü'nde askerleri ikna etme çabasını hepimiz seyrettik. Gazeteciler hastanede kadını buldular. Meğer sonra bu hanım yaralanmış. Karşısına dikildiği darbeciler için: "Türk askerinin ruhuna girmiş katiller." diyor. Darbeciye direnen nicelerinin etnik kimliği de vardır. Ülkemizde yaşayan, aynı havayı soluyan, aynı ekmeği bölüşen, aynı suyu içen, kanı birbirine karışmış bütün için "Türk" diyorlar.

Kim bu fırsatçılar? Açıklasınlar kim olduklarını! Bilmek istiyoruz. Eğer hin oğlu hinlik düşünmeselerdi, o "Bu Vatanın Evlatları" imzasını kullanıp "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa" görüntüsü vermezlerdi.

Kaç defa burada belirttim... Ta 2003'te eğer bir "Darbe yapmaya kalkarlarsa, bilin ki Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayım." dedim. Niye öyle dedim? 28 Şubat Örtülü Darbesi'nin tesiri her yerde hissedilirken, Birileri R. T. Erdoğan'ın iktidara gelmesini asla kabullenemeyeceklerdi. Gazeteci sezgisiyle bunu, çok kişi gibi ben de hissettim ve icraatını kabullenemediğim R. T. Erdoğan'a millî birlik adına sahip çıktım. Eğer "Balyoz" veya başka bir grup bilmiyorum, gerçekten darbe planlamışlar mı, herhâlde, netice alsalardı, bu yazımız yüzünden bizden hesap soracaklardı.

Bölücülerle bir tarafta mücadele edilirken, birileri "Darbecilere karşı duruyoruz." diyerek asıl bölücülüğü yapmaya kalkışıyorlar.

Olağanüstü Hâl uygulanıyor. Ama Anayasa deştirilmedi. Dibace (başlangıç) ortada... 66. madde ortada...

Suç duyurusunda bulunuyorum. Kim olduğu belirsiz, yeni darbeci bir grup mudur bilmiyorum, verdiği ilânla Anayasa suçu işliyor.

Neredesiniz, CHP'nin sağduyuluları? Neredesiniz statükocu MHP'liler?! Sizler var gücünüzle Ak Parti'ye destek verdiniz. "Bu Vatanın Evlatları" imzalı ilân neyin nesi diye sormayacak mısınız?

Darbecilere karşı direncimiz, bir darbecinin elinden kurtulmak, bir başka fırsatçıya yol açıp ülkeyi böldürmek için değildir! Kim bunlar? Belirsizlik şüphe doğurur, insanları tedirgin eder.

Yeni din mucitleri darbe yapmaya kalkıştılar, o kadar insanımızı katlettiler, halkı sokağa döktüler, birileri fırsatı kaçırmadı, kimsenin sesinin çıkmayacağı/çıkamayacağı şu zamanda, milleti dilimleme faaliyetine hız verdiler.

Güneydoğu'da savaşanların, bölücülere karşı duranların, söyledikleri marşlara, kullandıkları sloganlara hiç dikkat ettiniz mi? Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan bütün grupların bir adı var o da "Türk"; onu kullanıyorlar.

Onların şevkini, heyecanını kırıp mücadeleyi sekteye mi uğratmak istiyorsunuz?!

"İstiklal Savaşı'nı her birlikte verdik, hep birlikte kazandık." diyorlar nevzuhurlar. Her birinin adın yoktu istiklâl savaşında; tek bir ad vardı, söylesenize o adı!

Fırsatçı bölücülere aman dikkat!

Yazarın Diğer Yazıları