Bu yıl final yapacak Netflix dizileri

Bu yıl final yapacak Netflix dizileri
Dizi severler buraya… 2021-22 yılında izleyicilerine veda edecek Netflix dizilerini sizler için araştırdık işte Netflix ekranlarında final yapacak o diziler…



Teknoloji Oku’da yer alan habere göre,  2021-22 yılında izleyicilerine veda edecek Netflix dizilerini sizler için araştırdık. Aralarında keşke bitmeseydi diyeceğiniz yapımlar olduğuna eminiz. Bakalım bu sezon final yapacak 5 Netflix dizileri hangileri olacak.


#blackAF (Netflix)

Yaratıcısı Kenya Barris''in başrolde olduğu bu komedi dizisi başlangıçta ikinci bir sezon için onay almıştı  ancak daha sonra çekimlerin iptal edildiği haberi geldi. Barris, #blackAF  serisi için 100 milyon dolarlık bir anlaşma yaptı ancak dizinin iptal kararı ile anlaşma fesh edilmiş oldu.


The Crown (Netflix)

Peter Morgan tarafından yaratılan bu tarihi drama, II. Elizabeth''in saltanatını anlatıyor; Birleşik Krallık Kraliçesi II. Elizabeth ve saray halkının diğer üyelerinin de hayatının anlatıldığı yapımın en son 4.sezonu Netflix’de yayınlanmıştı. Morgan, serinin Altıncı sezonda bittiğini açıkladı.

Grace ve Frankie (Netflix)

Başrollerini Jane Fonda ve Lily Tomlin''in paylaştığı, boşanmış bir çift kadının dostluğunu anlatan bu sıcacık komedi dizisi, yedinci sezonla sona eriyor.

Peaky Blinders (Netflix)

Birinci Dünya Savaşı sırasında devlete karşı gelen bahis çeteleri, komünistler ve devlet arasındaki husumeti konu alan bu tarihi suç draması altıncı sezonuyla final yapacağını duyurdu ancak serinin bir kapanış filmi yapması gündemde.

On My Block (Netflix)

Bu gençlik komedi-draması, Los Angeles şehir merkezinde yaşayan dört arkadaşın yaşadığı maceraları ve dostluklarının anlatıldığı dizi 4.seson ile final yapıyor.

 

İlgili Haberler