Bülent Arınç’tan başsavcıya sert cevap

Bülent Arınç’tan başsavcıya sert cevap
Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek'in kendisine hitaben söylediği "herkes hesap verecek" sözlerine Twitter'dan yanıt verdi.

Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek’in kendisine hitaben söylediği “herkes hesap verecek” sözlerine Twitter’dan yanıt verdi. Arınç, “Esasen ne bu Sn. Başsavcının ne de diğer kronik Bülent Arınç muhaliflerinin sözlerini ciddiye almadığımdan onlara cevap vermek, onları muhatap almak istemiyorum. Fakat puslu havada avlanmak isteyenler, şahsım üzerinden yaptıkları açıklamalarla aslında bambaşka bir niyetlerinin olduğunu açık edip, kendilerini ele verdiler” dedi.

Bülent Arınç’ın 15 Temmuz darbe girişiminden sonra söylediği “Silahlı terör örgütünün Fethullahçı olduğunu o gece öğrendim, bana ahmak diyebilirsiniz” sözlerinin ardından açıklama yapan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, “Bunlara destek olan kişiler, bugün çıkmış ‘Biz ahmakmışız, biz bilmem neymişiz’ diyor. Böyle bir şeyi ben kabul etmiyorum. İsme girmiyorum. Ne demek istediğimi anladınız. Hiç kimse kusura bakmasın. Herkes bugüne kadar bu ülkeye ihanet eden kişilerin içerisinde yer alan, bunlara destek olan, bunların suiistimallerine göz yuman, karşılarında bize saldıran herkes hesap verecek” demişti.