Bülent Tezcan'dan Bahçeli'ye sert sözler

Bülent Tezcan'dan Bahçeli'ye sert sözler
CHP MYK Toplantısı'nın ardından basın toplantısı düzenleyen Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "FETÖ'nün seçmen ayağı diye oy veren yurttaşları tehdit edeceğine ittifak kurduğun partinin aday listelerinde FETÖ'yü mihrap yapmışlara bak" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, basın toplantısında gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tezcan'ın açıklamaları şöyle: 

"Devlet Bahçeli milleti korkutmaya çalışmıştır. Milletin gidip imza vermesinden korkan tek adam koalisyonu, tehdit yoluyla imza toplanmasını engellemek istemiştir. Bütün hukuk dışı yöntemlerini kullanarak rakipsiz yarış peşindedirler ama millet bu girişimlerini de boşa çıkarmıştır. FETÖ'nün siyasi ayağının kuyruğuna takılan Devlet Bahçeli, FETÖ'nün siyasi ayağıyla ittifak kurmaktan bir rahatsızlık duymamaktadır. FETÖ'nün seçmen ayağı diye tercih ettikleri adaya oy veren yurttaşları tehdit edeceğine ittifak kurduğun partinin aday listelerinde FETÖ'yü mihrap yapmışlara bak. görünce ne yapacaksın Sayın Bahçeli? Bu ne ayak Sayın Bahçeli?

24 Mayıs tarihin'de seçim bildirgemizi kamuoyu ile paylaşacağız. Aday tanıtımını da aynı zamanda yapacağız."

AKP'NİN MANİFESTOSU YÜZYILIN KOMEDİSİ

Recep Tayyip Erdoğan dün manifestosunu açıklamış. Yüzyılın komedisi. 16 yılda yok ettiklerini manifesto yapmış, vaadediyor. 16 yıldır bu ülkeyi sen yönettin. Yok edenin vadine inanılmaz. Onların bu ülkeye verecekleri askeri vesayet, zulüm, zorbalık ve acıdır.”

İlgili Haberler