Burak Çelik Çukur'da mı? Kimdir Burak Çelik

Burak Çelik Çukur'da mı? Kimdir Burak Çelik
Sosyal medyada en çok konuşalan dizilerden biri olan Çukur'a Burak Çelik'in transfer olacağı iddia edildi. Çukur severler ise internette Burak Çelik kimdir diye sorularına cevap aramaya başladı

Burak Çelik Çukur'da mı? Kimdir Burak Çelik

Burak Çelik Çukur'da rol alacak mı? Burak Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Genç oyuncunun Çukur dizisine dahil olacağı sosyal medyada yayılınca hem oyuncunun hayranları hem de diziseverler heyecanlandı. Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başına toplamayı başaran Çukur dizisi yeni sezona sürpriz bir girişle başladı. Geçen sezon finalinde hakkında tüyolar verilen ve seyircinin zihninde karışıklığa neden olan Akın Koçavalı karakteri için son olarak Söz dizisinde oynayan oyuncu Burak Çelik'in adının geçtiği öğrenildi. 

BURAK ÇELİK ÇUKUR'DA ROL ALACAK MI?
Burak Çelik'in Çukur'da rol alacağı sosyal medyada epey yayılmasına rağmen henüz yapım şirketinden bir açıklama gelmedi.

cel.jpg

BURAK ÇELİK KİMDİR?

21 Temmuz 1992 yılında İstanbul Eyüp’de dünyaya gelen Burak Çelik, lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversiteye hazırlanmaya başlar. Aynı zamanda da babasına ait otopark’ta çalışıyorken, ünlü menajer Ataberk Oral ile tanışır.
Yakışıklı oyuncu Ataberk Oral’ın desteği ile 2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak birinci olur. Burak Çelik’in bu yarışmada elde ettiği başarı yapımcıların dikkatlerini çeker. Modellik yapan başarılı oyuncu Hakan Akkaya’nın bir defilesinde baş manken olarak sahneye çıktı.
Sanatçı Hande Yener’in ”Hasta” adlı klibinde rol alır. Ayrıca Hande Yener’in Kraliçe adlı albüm kapağında da boy gösterir.
İlk oyunculuk deneyimini Fox TV ekranlarında yayınlanan Karagül dizisi ile edinmiştir. Daha sonra Fox TV'nin sevilen yaz dizisi Hayat Sevince Güzel dizisinde başrol oynamıştır. 
Dizide Algı Eke, Öykü Çelik, Ekin Mert Daymaz ile birlikte rol almış ve "Barış" rolünü oynamıştır.
Genç oyuncu Burak Çelik, Star TV'nin severek izlenen dizisi Söz'de Selim karakterini canlandırdı.