Burak Yılmaz geri dönebilir

Burak Yılmaz geri dönebilir
Milli golcü Burak Yılmaz'ın sosyal medyada Şenol Güneş ile fotoğrafını paylaşması yankı uyandırdı. Burak, ocak ayında hücum hattına takviye planlayan Beşiktaş'a gelebilir. Transfer Güneş’e bağlı ama taraftarlar istemiyor.

Devre arasında transfer yapmayı kararlaştıran Beşiktaş yönetimi, istikrarsız bir görüntü çizen Kamerunlu Aboubakar'ın ocak ayında Afrika Kupası'na gidecek olması nedeniyle hücum hattına takviye arayışlarına başladı. Celta Vigo'dan John Guidetti'nin de adının geçtiği bu çalışmalar devam ederken önceki gün Burak Yılmaz'ın sosyal medya hesabında Şenol Güneş ile fotoğrafını paylaşması, Kartal'ın golcü transferi gündemine yeni bir boyut kazandırdı.

GÜNEŞ'LE DOĞMUŞTU!

2010-2012 yılları arasında iki sezon Trabzonspor'da hocalığını yapan Güneş yönetiminde kariyerinde büyük çıkış yakalayıp, gol krallığına da ulaştığı o dönem adeta yeniden doğan Burak'ın, Çin'in Beijing Guoan kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 31 yaşındaki milli golcünün, Caner Erkin'in de beğendiği bu Twitter paylaşımı sonrası gözler Güneş'e çevrildi. Tecrübeli teknik adam, eski öğrencisini kadrosunda görmeyi talep ederse yönetim, camiada görüş ayrılıklarına yol açan bu ara transfer ihtimali için düğmeye basacak.