Burak Yılmaz'dan kaza açıklaması

Burak Yılmaz'dan kaza açıklaması
İstanbul'da kontrolünü kaybettiği lüks araçla takla atan ve kaza sonrası olay yerini terk eden Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından kazaya ilişkin açıklamada bulundu. Yılmaz'ın ifadesinde "Aracın kontrolünü kaybettim" dediği öğrenildi.

İstanbul Sarıyer'de Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı’ya ait Ferrari ile kaza yapan Burak Yılmaz'dan, kazaya ilişkin açıklama geldi.

Instagram hesabından açıklamada bulunan yıldız futbolcu, "Geçirmiş olduğum trafik kazası herhangi bir yaralanmaya ve can kaybına neden olmaksızın atlattığım için şükrediyorum. Maddi hasarlı trafik kazası gereği tüm yasal işlemler tamamlandı. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve benim için dua eden herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

İşte Burak Yılmaz'ın o paylaşımı:

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün kaza yerini terketmekten 206 TL ceza kestiği Burak Yılmaz, ifadesinde,”Seyir halindeyken araç bir anda aşırı hızlandı, aracın kontrolünü kaybettim. Araç savruldu takla attı. Daha sonra çarparak durdu. Araçtan indiğimde bir cipe çarptığımı gördüm” dediği belirtildi.

Burak Yılmaz, olay yerinden ayrılması ile ilgili, bu tür bir durumda karakola giderek ifade vermesi gerektiğini bilmediğinden karakola gitmediğini söylediği belirtildi.

İlgili Haberler