Burak Yılmaz'ın babasından transfer açıklaması

Burak Yılmaz'ın babasından transfer açıklaması
Adı uzun süredir Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz'ın babası transfer haberlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Adı Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında konuştu. 

"Teknik direktör olarak her zaman tekliflere açığız. Burak'ın durumu netleşirse aile olarak daha da mutlu olacağız. Burak'ın durumu canımızı sıkıyor. Özellikle televizyonlarda olumsuz yorumlar inanılmaz derecede canımızı sıkıyor. Kesinlikle basın özgürlüğü var. Fakat insanlar konuşurken dikkat etmeli. Bir gazeticinin kalemi vicdanıdır. Ne yazık ki yoldan geçene yorum yaptırıyorlar... Bu çocuğun ailesi var mı? Bunu düşünen yok! Saygı duyuyoruz. Burak eleştirelere kulak asmaz. Ben de kulak asmam. Uzun yıllardır futbolun içinde olan bir futbol adamıyım. Bizi basitleştiren medyadaki arkadaşlara açıkçası saygı duymuyorum.

Ben asla 'Oğlum Beşiktaş ile her konuda anlaştı. Trabzonspor'dan alacağı olan 2 milyon euro’yu geçen  bir rakamdan vazgeçti' demedim. Bu bizi basitleştirmiştir. Burak'ın menajerlik hakkını 17 yaşında Ali Egesel ve Ogan Tarhan'a verdim. Ben oğlumun ne parasına ne de kariyerine karışmam.

Burak Yılmaz benim evladım. Onun için en iyisi hayırlısı olsun. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a gitmesini isterim. Ben, Beşiktaşlıyım. Burak Yılmaz, Beşiktaş'tan isteyerek ayrılmadı. Her şeyin güzel olacağına inanıyorum. Trabzon cephesinde bu şeylerin olması ben çok üzüyor. Burak Yılmaz, Türkiye'de iki kez gol kralı olmuştur. 'Burak Yılmaz gitti, Trabzonspor başarılı oldu' algısını oluşturmasınlar. Trabzonspor 82 puan topladığında o kadroda Burak Yılmaz vardı. Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan oyuncudur. Lütfen saygı duysunlar."