Burcu Kıratlı'dan barışma sinyali

Burcu Kıratlı'dan barışma sinyali
İkinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ile boşanacakları haberleriyle gündemden düşmeyen Burcu Kıratlı, 'Her Aşk Biraz Komiktir' adlı tiyatro oyunuyla sahnelere döndü. ''Önümüzde sevgililer günü var. Sinan Bey'den bir hamle gelse barışır mısınız?'' sorusuna Kıratlı, ''Bilmiyorum'' diyerek Akçıl'a barışma sinyali gönderdi.

Burcu Kıratlı’nın başrol oynadığı romantik komedi türünde sahnelenen ‘Her Aşk Biraz Komiktir’in prömiyeri geçtiğimiz akşam Trump Sahne’de gerçekleşti.

İrfan Kargı’nın yazıp yönettiği oyunda, Burcu Kıratlı’yı babası Tuncay Kıratlı yalnız bırakmadı. Oyunu izlemeye gelen isimler arasında Yunus Günçe ve eşi Işık Selin Günçe, Burçin Bildik, Çiğdem Dikerler ve Damla Cecisoğlu da vardı.

OYADIĞIN OYUN KADERİNDİR!

Sahne sonrası gazetecilerle sohbet eden oyuncu, "Tiyatro ile geri dönmek çok mutluluk verici. Seyirciden anında reaksiyon almak muhteşem bir şey" dedi.

Oyundaki rolünden bahseden Kıratlı, "Birbirini çok seven ama sürekli fikir ayrılıklarına düşen, çevredekilerin gazıyla boşanma sürecine giden ve tatlı kavgalar bir yaşayan çifti anlatıyor" dedi.

Kıratlı sözlerine "Ben de geçen provalarda oyuncu arkadaşlarımdan birine ''Oynadığın oyun kaderindir. Ben de onu yaşıyorum'' diyerek bunun şakasını yaptım" diye devam etti.

AŞK BİTİNCE DOST KALINMIYOR

Boşanma süreciyle ilgili de konuşan Burcu Kıratlı, "Birbirimize bir düşmanlığımız ya da yaşattığımız kötü bir şey yok. Ama aşk bittiği zaman dost kalamıyorsun" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin, ''''Önümüzde sevgililer günü var. Sinan Bey''den bir hamle gelse barışır mısınız?'''' sorusuna Kıratlı, ''''Bilmiyorum'''' diyerek Akçıl''a barışma sinyali gönderdi. Oyunu izlemeye gelmeyen Sinan Akçıl, kulise çiçek göndererek güzel oyuncuyu tebrik etti.