Burcu Kıratlı'dan tepki: Ben hâlâ evli bir kadınım

Burcu Kıratlı'dan tepki: Ben hâlâ evli bir kadınım
Burcu Kıratlı, önceki gece Etiler'deydi. Adı Nail Gönenli ile anılan oyuncu, aşk iddialarını yalanladı: "Nail benim 10 senelik arkadaşım. Asla böyle bir şey olamaz. Bu arada ben hâlâ evli bir kadınım. Böyle bir şey yapmam, bunlar çok ayıp şeyler."

Üç yıl önce dokuz aylık evliliklerini ani bir kararla sonlandıran Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Şubat 2021''de ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, şimdilerde yeniden boşanmanın eşiğine geldi. Ayrılık haberleriyle gündemde olan ikiliden Burcu Kıratlı, geçen günlerde ise yabancı bir erkek ile görüntülenince ''yeni aşk'' dedikoduları ortaya atılmıştı. 

10 SENELİK ARKADAŞIM

Geçtiğimiz günlerde adının Avukat Nail Gönenli ile anılmasını hatırlatan muhabirlere “Nail benim 10 senelik arkadaşım. Asla böyle bir şey olamaz, ben hala evli bir kadınım arkadaşlar. Böyle bir şey asla yapmam, böyle soru sormayın lütfen çok ayıp. Sonuçta hala boşanmadım, ben asla böyle bir şeyi yapmam.” dedi.  

 

Muhabirlerin “Sinan Bey de baba olma isteğini askıya aldığını söylemişti, tekrardan bir barışma olur mu?” sorusuna ise “Benimle birlikte olamayacağına göre böyle bir şey demesi gayet normal.” diyerek cevap verdi. 

Projelerinden bahseden oyuncu Burcu Kıratlı “Tiyatro devam ediyor şu an, geri dönüşler çok güzel memnunuz. Bir dizi projem olabilir, bakalım eğer olursa televizyona olacak bir proje.” dedi. 

İlgili Haberler