Burcunuza göre saç modelinize karar verebilirsiniz! Aslan ve kova burçlarının farklı tarzı dikkat çekiyor…

Burcunuza göre saç modelinize karar verebilirsiniz! Aslan ve kova burçlarının farklı tarzı dikkat çekiyor…
Saç modelleri düz, perma, atkuyruğu gibi birçok stille karşımıza çıkıyor. Saç modeline karar verirken yüz şekli, ten rengi ve giyim tarzınız gibi kriterler önemli rol oynuyor. Kişiliğinizi yansıtan burcunuz da saç modeli seçiminizde size yardımcı olabilir.

Zevklerimizi ve karakterimizi yansıtan burçlarımız, güzellik anlayışımızı da doğrudan etkiliyor. Peki, burcunuza göre en güzel saç modeli hangileri? Gelin, birlikte inceleyelim.

KOÇ

Heyecanlı kişiliğe sahip olan koç burçları, modern saç modellerini benimsiyor. Onlar için atkuyruğu olarak toplanmış veya omuzlara uzanan saçlar oldukça ideal seçenek olabilir.

BOĞA

Değişikliklere çok açık olmayan boğa burçları, düz veya doğal dalgalı saç modellerinden hoşlanıyor. Öyle ki boğa burçları aynı saç modelini yıllarca kullanabilir.

İKİZLER

Canlı kişiliğe sahip ikizler burçları, saçlarında değişiklik yapmayı sever. Eğlenceli ve uzun saç modelleriyle birlikte renkli saç boyaları onların favorileri arasında bulunabilir.

YENGEÇ

Duygusal olan yengeç burçları, genelde düz ve romantik saç modellerini tercih eder. Uzun dalgalı saçlar veya ara boy kesimler tam da onlara göre olabilir.

ASLAN

Gösterişli görünmekten hoşlanan aslan burcu için hacimli saçlar epey önem taşıyabilir. Küt, kâküllü ve katlı saç modelleri onları en iyi şekilde yansıtır.

BAŞAK

Değişikliği ve dağınıklığı sevmeyen başak burçları bu özelliklerini saç modellerine de yansıtır. Atkuyruğu veya düzgün topuz şeklindeki saçlar onlar için ideal seçimler olabilir.

TERAZİ

Terazi burçları havalı ve doğal görünmeyi sever. Bu nedenle örgülü saçlar veya uzun ve dalgalı saç modellerini tercih etmek onlar için harika seçenek olabilir.

AKREP

Ön planda olmayı seven akrep burçları, asi ve sıra dışı saç modellerini sever. Bunun yanında saçlarının olabildiğince feminen görünmesini tercih edebilirler.

YAY

Yaratıcı ve hareketli olan yay burçlarını salık veya üstten toplanan topuz modelleri mutlu edebilir.

OĞLAK

Oğlak burçları için kısa ve modern kesimler ideal olabilir. Kabarık saç modellerini tercih etmezler.

KOVA

Kova burçları saçlarının özgür olmasını ister. Salık ve dalgalı uzun saçlar onların favori modellerinin başında gelir.

BALIK

Balık burçları, doğal saç modellerini tercih eder. Dağılmış dalgalı saçlar veya örgü topuzlar onlar için vazgeçilmez seçeneklerden birisi olabilir.