Caddede boğuluyordu

Caddede boğuluyordu
Antalya’da patlayan su borusu asfalt zeminde göçüğe neden oldu. O sırada yoldan geçen otomobil ile bir engelli vatandaş, 2 metre genişliğindeki su dolu çukura düştü.

Polis ve ASAT ekipleri çukura düşen otomobili çekici yardımıyla çıkartırken, suya gömülen görme engelli ise vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi Tongoç Kavşağı’nda Antalya Su ve Atıksu İdaresi’ne (ASAT) ait  ana su borusu saat 14.30 sıralarında basınçtan dolayı patladı. Patlama sonucu asfalt zeminde göçük oluştu. O sırada yoldan geçen bir otomobil yaklaşık 
2 metre genişliğinde, 1,5 metre derinliğinde çukura düştü. Aracın arka kısmı çukurun içine gömülürken, etrafa yayılan su bölgeyi göle çevirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve ASAT ekipleri, otomobili çekiciyle çıkarttı. Bu sırada olay yerinden geçen görme engelli Recep Taş, içi su dolu çukura düştü. Tamamen suya gömülen Recep Taş, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Taş daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Polis, bölgede güvenlik önlemi aldı.