Çaka Bey'in torunları! Bilin bakalım burası neresi

Çaka Bey'in torunları! Bilin bakalım burası neresi
Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta dün akşam şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Tesislerden Küçüksu'ya hareket eden siyah beyazlı kafileyi az sayıdaki taraftarlar iskelede meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı. O anlarda bazı taraftarlar, meşalelerle birlikte iskelenin çatısını çıktı.

Süper Lig''de Göztepe''yi deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan ve Ziraat Türkiye Kupası''nı da İzmir''de Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından ikinci kupasını alan siyah-beyazlı ekibin kutlamaları yine Türkiye''nin gündemine oturdu.

TARAFTARLAR İSKELEDE KARŞILADI

Tesislerden Küçüksu''ya hareket eden kafileyi az sayıdaki taraftarlar iskelede meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı. Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncular, şampiyonluk kupasını almak üzere deniz yoluyla Vodafone Park''a hareket etti. Beşiktaşlı taraftarlar da teknelerle siyah-beyazlı ekibi yalnız bırakmadı.

(Fotoğraf: Gökhan Kılınçer - Futbol Arena)

İSKELENİN ÇATISINA ÇIKTILAR

Siyah-beyazlı taraftarlar da takımlarının Dolmabahçe''ye gelişi öncesinde Beşiktaş''ta bir araya geldi. Taraftarlar, tezahüratlarla şampiyonluk sevincini sürdürdü. O anlarda siyah beyazlı taraftarların iskelenin çatısına çıktığı anlar ve oluşturdukları görüntü dikkat çekti.

ŞAMPİYON, KUPASINA KAVUŞTU

Vodafone Park''ta buluşan Siyah-Beyazlılar, 19.03''te başlayan törende çifte kupayla gövde gösterisi yaptı. Siyah Beyazlı takıma kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir verdi. Keyifli anların yaşandığı törende Eypio, Ömür Gedik, Aynur Aydın, Reynmen, Gökhan Tepe, Hayko Cepkin, Murat Boz ve Mustafa Sandal mini konser verdi.

İlgili Haberler