Canlı izle Lille Nice maçı şifresiz Bein Sports 3 canlı maç izle

Canlı izle Lille Nice maçı şifresiz Bein Sports 3 canlı maç izle
Lille Nice şifresiz Bein Sports 3 canlı izleyin. Fransa Lig 1 ikinci maçında Lille ile Nice karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Lille Nice maçını şifresiz izlemek için Justin TV, Taraftarium24, Jestyayın, Selçuk Sports linklerini araştırıyor.

Lille Nice maçı şifresiz Bein Sports 3 canlı izlemek için taraftarlar arayış içerisine girdi. Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik’in forma giydiği Lille sahasında Stade Pierre Mauroy’da Nice ile karşılaşıyor. 14 Ağustos 2021 Cumartesi gününde saat 18.00’da başlayacak Lille Nice maçı Bein Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanıyor. Taraftarlarda Lille Bice maçı şifresiz canlı izle yayın linklerini merak ediyor.

İlk hafta maçlarında Lille deplasmanda Metz ile 3-3 berabere kalırken Nice ise sahasında Reims ile 0-0 berabere kalarak yenişememişti. İki takım arasında son olarak 1 Mayıs 2021 tarihinde oynanan karşılaşmayı Lille sahasında 2-0 kazanmıştı.

Digiturk aboneleri Bein Sports 3 kanalı üzerinden Lille Nice maçını şifresiz olarak canlı izleyebilecekler.

Lille - Nice maçını şifresiz canlı yayınlanmasını beklenen yabancı kanallar

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Arena Sport 1 HD (cro) Arena Sport 2 HD (serbia) Az Tv(Azerbaycan) beIN Sport Max 7, beIN Sport Mena 6 (Arap kanalı) BT Sport Extra Red Button, OTE Sport 7 HD, Sky Sport 8 (Germany) Sport Tv1 (Portugal) Supersport Maximo 1, Viasat Xtra 3

NOT: Yasal yayına erişemeyen bazı taraftarlar Ju Justin TV, Taraftarium24, Jestyayın, Selçuk Sports gibi alternatif kanallara da yöneliyor. Ancak bu platformlar yasal değil ve buradan yayın izlemeyi asla tavsiye etmiyoruz.