Cansel'in tecavüzüne göz yuman okuldan bir şok daha!

Cansel'in tecavüzüne göz yuman okuldan bir şok daha!
Kayseri'de Cansel Buse Kınalı'nın matematik öğretmeni tarafından yapılan cinsel tacizine göz yuman okulun bir skandalı daha ortaya çıktı!

Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Cansel'in canına kıymadan önce yaşadıklarını anlattığı okul yönetiminin, olayı örtbas etmek için genç kızdan "İyiyim" tutanağı aldığı tespit edildi.

Skandal, 17 Şubat'ta patlak verdi. Cansel, matematik öğretmeni Bayram Özcan'ın tecavüzüne uğradığı için intihar etti. Tutuklanan öğretmen, suçunu itiraf ederken skandallar zinciri ise birbirini izledi.

SINIFIN YERİ DEĞİŞTİ

Cansel, canına kıymadan 2 gün önce yaşadıklarını okul yönetimine anlatırken baygınlık geçirdi. Okul yöneticileri ise genç kızı revire kapatıp, çağrılan ambulansı geri gönderdi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından görevden el çektirilip haklarında adli ve idari soruşturma açılan 5 okul yöneticisinin, revirdeki istirahati sürecinde Cansel'in hastaneye ve eve gitmeyi kabul etmediğine dair tutanak tuttuğu belirlendi.

Yaşamına son veren Cansel Buse Kınalı'nın kendi el yazısıyla okul yönetimine, "Bir şeyim yok, iyiyim" diye yazı verdiği, bu yazının da halen gizli olarak devam eden soruşturma dosyasına konulduğu kaydedildi.

Öte yandan Cansel'in sınıf arkadaşları, "Psikolojimiz bozuldu" diyerek 4. kattaki sınıflarının bir başka kata alınmasını istedi. Yeni lise yönetimi ise Cansel BuseKınalı'nın sınıf arkadaşlarının bu isteğini kabul etti. Lise son sınıf öğrencilerinin sınıfının 4. kattan birinci kata alındığı bildirildi.