Çarşaflı kadın Atatürk'ün sesini duyunca "kafirler için yaşasın cehennem" diye bağırdı

Çarşaflı kadın Atatürk'ün sesini duyunca "kafirler için yaşasın cehennem" diye bağırdı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hoparlörlerden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sesinin yayınlandığı bir meydanda yoldan geçmekte olan bir kadın “Kafirler için yaşasın cehennem” diye bağırarak yürüdü.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına girmesi tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor.

Ancak gerek Cumhuriyetin varlığından, gerek kutlamalardan, gerekse Atatürk’ün sesinden rahatsızlık duyan bir takım kişiler de aramızda bulunuyor.

Hal böyle olunca sosyal medyada birbirinden garip görüntüler yayılmaya başladı.

Cumhuriyet kutlamalarında törenlerden rahatsız olan ‘kişiler’ bayraklara ve Atatürk’ün fotoğraf ve büstlerine alçakça hareketler yapmaya devam ediyor.

“KÂFİRLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM”

Yine sosyal medyada yayınlanan bir videoda 29 Ekim kutlamaları için hoparlörlerden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sesinin yayınladığı esnada dikkat çeken bir ana imza atıldı.

Atatürk’ün sesinden rahatsız olan bir kadın “Kâfirler için yaşasın cehennem” diye bağırarak yürüdü.

O anlar bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

"ÇARŞAFLI KADIN VE ONUN GİBİ DÜŞÜNENLERE..."

Gazeteci Recep Canpolat, Atatürk'ün sesinden bile rahatsız olan ve "Kâfirler için yaşasın cehennem” diyen çarşaflı kadına ve onun gibi düşünenlere şu sözlerle seslendi:

Bu çarşaflı kadına kızmıyorum, İslam dinini kullanarak kendilerine rant alanı açan tarikatlar ve cemaatlerin birinci söylemi, Atatürk’e hakaret etmek ve onunla yaşamı alanı oluşturmaktır. Çarşaflı kadın ve onun gibi düşünenlere şunu söylemek istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ü tanısanız, her gün yatmadan önce bir Yasin-i Şerif okur, minnetlerinizi bildirirdiniz. Lütfen araştırın ve iftira atarak ahiretinizi yok etmeyin…

rc.png

w.png d.png

İlgili Haberler