Çavuşoğlu'ndan 'hayır'cı Ülkücülere: Bahçeli'yle hesabınızı sonra görürsünüz

Çavuşoğlu'ndan 'hayır'cı Ülkücülere: Bahçeli'yle hesabınızı sonra görürsünüz
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, referandumda 'hayır' oyu kullanacak Ülkücülere çağrıda bulunarak "Bahçeli'ye küsen Ülkücüler parti içi meseleleri her zaman görürsünüz" dedi.

Referandum çalışmalarını Antalya'da sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa ilçesindeki Toptancı Halinde çiftçilerle bir araya geldi. Burada konuşan Çavuşoğlu, referandumla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çavuşoğlu, 'hayır' oyu kullanacak Ülkücülere de çağrıda bulundu.

BAHÇELİ'YLE KÜSLÜĞÜ SONRA HALLEDERSİNİZ

Ülkücülere de çağrıda bulunan Çavuşoğlu, "Bakıyorum bazı ülkücü kardeşlerimiz Devlet Bahçeli'ye küsmüş. 'Hayır' diyeceğim diyor. Niye? Kongrede partiyi ele geçirememiş. Kardeşim bu parti içi mesele mi? Parti içi meseleyi her zaman görürsünüz, sizin işiniz" dedi.

Çavuşoğlu, yeni anayasanın Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Mevlüt Çavuşoğlu'nun değil, Türkiye'nin meselesi, millet, bayrak meselesi olduğunu ifade etti.

'HAYIR'CI ÜLKÜCÜLERİ TERÖRİSTLERLE AYNI KEFEYE KOYDU

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, konuşmasını şunları kaydetti:

"Nefsine yenilme, sen milliyetçisin, ülkücüsün. Nefsine yenilerek dağdaki hainlerle aynı safta olma, sen milliyetçisin. Sen dağdaki hainlerle yurt içinde ve yurt dışındaki düşmanlarla aynı safta olmazsın, milliyetçi nefsine yenilmez. Biz biliyoruz onların milletini sevdiğini, milliyetçi olduğunu, devletini sevdiğini. Ülkücü olduğunu biliyoruz, o yüzden bunu söylüyoruz. İşte izleyin videoları, dağdaki hainler ne diyor, kadını, erkeği? Nasıl oluyor da o hainlerle aynı safta olacaksınız? Nasıl yediririz kendimize, olmaz. Bunu biz ülkücü kardeşlerimizle MHP ile iki parti birlikte hazırladık. O yüzden sıkıntı yok ama bazılarında görüyorum. Bazıları FETÖ'nün etkisinde kalmış üst düzey. İşte etrafındaki avukatıydı, oydu buydu ama tabandaki kardeşlerimize öyle bir şey diyemez, üst düzeyde söylüyoruz."

İlgili Haberler